illegalf Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Merhaba arkadaşlar. Sunucu değiştirdim. Dolayısıyla siteyi taşımak durumunda kaldım . Eski sunucum cpanel'di, cpanel'den full yedek aldım. Dosyaları atıyorum, phpmyadminden veritabanını içeri aktarıyorum ancak beyaz sayfa hatası alıyorum. Hata kodu da yazmıyor. Nasıl çözebiliriz, yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illegalf Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 tekrar merhaba sorunu şöyle çözüm gibi ama bu seferde başka hatalar çıktı. config/settings_inc.php'de define('_PS_CACHE_ENABLED_', '0'); bu alanın değeri 1'di. 0 yaptım düzeldi. Şimdi şöyle bir sorun var. Sepete ekle butonuna tıklayınca " Bu web sayfasında yönlendirme döngüsü var Yeniden Yükle " hatası alıyorum. Yönetim panelinde SEO & URL ayarlarında seo'yu pasif hale getirince sorun düzeliyor. Ancak biliyorsunuz ki seo arama motorları tarafından önemli. Eski link yapımı koruyarak nasıl halledebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
illegalf Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 İş başa düşünce şimdi halledebildim. SEO & URL alanında "Apache toplu görüntülemeyi etkin olmaktan çıkar" seçeneği var onu evet işaretleyince düzeldi. Bu şekilde ileride bir sorun olur mu acaba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Sunucu ile alakalı bir durum, sitenizde sadece Türkçe dil kullanıyorsanız sorun olmaz.. Bu işlemin amacı tarayıcı diline göre sitede dil dosyasını otomatik kendi seçme özeliğidir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
illegalf Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 Sunucum natro.com'da kayıtlı 2 işlemci 2gb ram var. Bir de Önbellek sistemi'ni Dosya Sistemi olarak işaretlesem performansta artış olur mu acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Bu işlemin işlemci veya ramlerle bir alakası yoktur, sunucu üzerinde kurulu bileşenlerle alakalıdır... Prestashop'ta en iyi performansı Xcache önbellek sistemi ile alabilirsiniz... Bu sistemi bir çok sunucu firması bırakın kurmayı kurmaya cesaret bile edemiyor... Bir kaç müşterimin sunucusuna Xcache 'yi kurdum, isterseniz performansını görmeniz için örnekleri özelden gönderebilirim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
illegalf Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 İlginiz için teşekkür ederim. Şimdi aradım sunucu firmasını isterseniz kendiniz kurabilirsiniz dediler ancak ben kurmayı bilmiyorum. Bu konuda ücretli/ücretsiz yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts