consolakias Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω εδω και αρεκετς μερες να το βρω αλλα δεν βγαζω ακρη. Προσπασθω να εμφανιζει τα νεα προιοντα στην αρχικη σελιδα ή τα προτεινομενα προιοντα αλλα τιποτα. Το μονο που εχει στο κεντρο της αρχικη ειναι το slideshow που εχω βαλι και μετα δεξια αριστερα εχει διαφορα. Ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα μου και να βοηθησει καποιος. ευχαριστω Edited November 23, 2013 by consolakias (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Καλησπέρα. Στο σημείο του Backoffice που έχει τη λίστα με τα modules, έχεις ενεργοποιημένο (Enabled) το module με τίτλο "Featured Products on the homepage"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Στην καρτέλα module>Front office features δεν βρίσκω κάποιο module με αυτή την ονομασία ή κάποιο παρόμοιο εκτός και αν κάνω λάθος ή δεν το βλέπω. Αν δεν υπάρχει μπορώ να το βρω από κάπου? Από όσο θυμάμαι είχε αρχικά κάποια προϊόντα τα οποία ήταν δοκιμαστικά και εγώ τα έσβησα, από τότε δεν εμφανίζει τίποτα και δεν ξέρω τι φταίει και τι να κάνω. Αν μπορείς να μου πεις από την αρχή την διαδικασία θα σου ήμουν υπόχρεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 consolakia, για ποια έκδοση του PrestaShop μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted November 29, 2013 Author Share Posted November 29, 2013 Συγνωμη για τις καθυστερημενες απαντησεις μου. Εχω την 1.4.6.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted December 1, 2013 Share Posted December 1, 2013 (edited) Χμμμ...Δεν έχω παίξει ποτέ με PrestaShop σειράς 1.4.x. Στην οθόνη με τα modules, υπάρχει κάπου επάνω δεξιά κουμπάκι με όνομα "Reset"; Ίσως χρησιμοποίησες στο παρελθόν κάποιο φίλτρο σε αυτήν την οθονη και τώρα δε σου δείχνει όλα τα διαθέσιμα modules... Edited December 1, 2013 by parsifal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Την γνωριζω αυτη την επιλογη που αναφερεις αλλα δεν ισχυει κατι τετοιο. Εχω ψαξει σχεδον τα παντα αλλα τιποτα. Γνωριζεις μηπως αν μπορω αν βρω καποιο module (free) και να το προσθεσω αφου δεν βρισκω πλεον το δικο του. Δεν μπορω να κανω εγκατασταση ξανα ολο το presta γιατι θα χαθουν ολα και θελει πολυ δουλεια ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Δεν χρειάζεται εγκατάσταση όλο το PrestaShop απ' την αρχή.1. Πηγαίνεις εδώ: https://code.google.com/p/prestashop/downloads/list,2. Κατεβάζεις το ZIP αρχείο με την έκδοση 1.4.6.23. Το αποσυμπιέζεις στο δίσκο σου4. Μπαίνεις στον φάκελο modules και εντοπίζεις τον υποφάκελο homefeatured. Αυτός περιέχει το module που θέλεις 5. Κάνεις upload στον server σου μόνο τον υποφάκελο homefeatured με όλα τα αρχεία που περιέχει, στην πρέπουσα θέση (μέσα στον φάκελο modules που υπάρχει αντίστοιχα στον server σου) Edited December 2, 2013 by parsifal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Σωστος, θα επρεπε να το ειχα σκεφτει αλλα το μυαλο μου εχει κολησει εδω και μερες. Σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον. Ελπιζω να τα καταφερω και να λυθει το προβλημα, θα αναφερω τα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Ολα ενταξει τελικα. Μια τελευταια ερωτηση αν γνωριζεις. Μπορω να κανω αναβθμιση σε νεοτερη εκδοση του πρεστα? Τι διαφορες θα εχει και αν θα χασω οτι εχω προσθεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 Η μετάβαση σε άλλη (κύρια: 1,4,χ --> 1,5,χ) έκδοση είναι ορισμένες φορές επίπονη, αλλά συνήθως κυλάει χωρίς απρόοπτα. Η 1,4,χ θεωρείται αρκετά ξεπερασμένη κατά τη γνώμη μου. Φυσικά αν κάποιος την έχει καιρό και την εξελίσσει συνεχώς θα την έχει κάνει πύραυλο. Αλλά σε περίπτωση που ξεκινάς τώρα θα συνιστούσα 1,5,χ. Άσε που θα έχεις θέμα αν έχεις πολλούς μεταφορείς με την 1,4,χ. Γενικά με εξαγωγές εισαγωγές από τη βάση δεδομένων μεταφέρονται μεταφράσεις, πελάτες, παραγγελίες και όλα τα σχετικά κόλπα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
consolakias Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 σε ευχαρισω πολυ για τις πληροφοριες. Τωρα ξεκιναω σχετικα απλα επειδη εχω μεταφραση κιολας τις επιλογες εχω βαλει και καποια προιοντα δεν θελω να τα χασω, επισης δεν ξερω αν τα module που εχω βρει ειναι συμβατα με ποιο νεες εκδοσεις. Κατι τελευταιο αν ξερεις να μου πεις πως θα κανω την αναβαθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Μπορώ να σε βοηθήσω σε ό,τι χρειαστείς. Δουλεύω ΜΟΝΟ presta από το 2010. Το mail μου είναι [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts