Czesio44 Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Witam Czy byłby mi ktoś w stanie powiedzieć jak stworzyć stronę główną która zawiera logo i linki do wersji językowych sklepu? Dodałem plik index.html w którym umieściłem powyższe elementy niestety spowodowało to błędy przy dodawaniu produktu do koszyka. Pojawia się taki komunikat Impossible to add the product to the cart.textStatus: 'error'errorThrown: 'Bad Request'responseText:<HTML><HEAD> <TITLE>400 Bad Request</TITLE></HEAD><BODY BGCOLOR=#FFFFFF> <H1>400 Bad Request</H1> Your browser sent a request that this server could not understand.</BODY></HTML> Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 jeżeli zamierzasz pozycjonować swój sklep to to nie jest najlepsze rozwiązanie aby tworzyc takie intro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesio44 Posted November 24, 2013 Author Share Posted November 24, 2013 jeżeli zamierzasz pozycjonować swój sklep to to nie jest najlepsze rozwiązanie aby tworzyc takie intro najpierw chciałbym je stworzyć jeśli chodzi o pozycjonowanie to pieśń przyszłości Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 o której najlepiej myśleć już teraz, bo później będzie ciężko zmieniać zaindeksowane strony umieść sklep w podkatalogu np /sklep/ a na stronie głównej / umieść zwykły index.html z własną treścią, chyba najprostsze rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
makow33 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Witam ,próbuje stworzyć intro z powitaniem do mojego sklepu i robię to według twoich instrukcji vekia , tzn kopiuje cały sklep do podkatalogu /sklep/ i tworze w katalogu głównym plik index.html z grafiką i odsyłaczem do sklepu. W tym momencie sklep przestaje działać. Pojawia się komunikat : [404] File Not Found : Plik nie istnieje Podany w zapytaniu URL /index.php? nie został odnaleziony na tym serwerze. The requested URL /index.php? was not found on this server. Po umieszczeniu pliku index.html w katalogu sklepu zawsze uruchamia się index.php W czym może być problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Preferencje > SEO & URL URI bazowy - zmień na /sklep/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts