koobok Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Witam, Taka sytuacja:Mam swój sklep postawiony na prestashop. Domyślnie produkt X sprzedaję za 100zł. Ale mam znajomego, któremu chcę sprzedać produkt za 80zł. Znajomy zlozył zamowienie. Jak teraz mogę edytować jego zamowienie, chcę zmienić cenę danego produktu ale tylko dla niego, na danym zamowieniu. Czy istnieje do tego moduł (darmowy, ew płatny, który polecacie), lub może sama prestashop umożliwia edycję ceny po zamowieniu produktu? Gdy wchodzę w zamówienie klienta, to widzę "produkty" i tu mam w kolumnie "akcja" przycisk do edycji. Jednak po nacisnieciu go, przenosi mnie na TOP strony. Jakieś porady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Odezwij się na robił mi taki moduł, bardzo fajne wykonanie, oczywiście pod moimi wytycznymi odnośnie wyglądu Link to comment Share on other sites More sharing options...
korni Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 nie trzeba żadnego modułu. W konkretnym zamówieniu, na samym dole masz "dodaj rabat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
koobok Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 Gdy klikam na "Dodaj rabat" to przenosi mnie ma górę strony (nic sie innego nie dzieje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 masz ten problem po kliknięciu w button: czy po zdefiniowaniu rabatu: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koobok Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 Po kliknięciu w buttonka. Gdy klikam, to niestety nie pokazuje tego co Tobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 a co masz wzamian? sprawdź konsolę przeglądarki, być może wywala jakiś bład (związany z zapytaniem ajax, lub parsowaniem js) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koobok Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 W konsoli dostaje takie coś: Uncaught Error: cannot call methods on autocomplete prior to initialization; attempted to call method 'index.php?controller=AdminOrders&token=59ccbeb90dce420667f5fa2b416f67d6' jquery-1.7.2.min.js:2 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://adressklepu/img/os/14.gif event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts