Chciałbym zlecić komuś poprawki po poprzedniku, który zabrał się za kodowanie szablonu nie mając o tym większego pojęcia. Z wieloma rzeczami doszedłem do porozumienia, jednak część rzeczy mnie przerasta.
Oto lista rzeczy do zrobienia:
Aktualizacja silnika z 1.5.5.0 do 1.5.6.1 (auto upgrade nie działa, pewnie dla kogoś obeznanego nawet manual będzie szybkim tematem, dodam tylko, że inny sklep na tym serwerze nie zawodzi, więc coś w configu zawiodło)
Przywrócenie funkcjonalności wyszukiwarki na Ajaxie (podpowiada ta standardowa z przeglądarki, a powinna tak jak ustawione w backoffice - ta od prestashop)
Dodanie możliwości kliknięcia na lupę wyszukiwarki (obecna działa tylko po kliknięciu enter)
Przywrócenie animacji latającego produktu po dodaniu do koszyka,
Najważniejsze jest przywrócenie do życia funkcjonalności szybkiej rejestracji (tej po wpisaniu maila, ponieważ wyświetla się ona "poza szablonem")
Ogarnięcie niezamkniętych / zamkniętych za dużo razy DIVów podczas całego procesu zamówienia.
Zależy mi na czasie. Proszę o PW z widełkami cenowymi. Ostylowanie całego procesu zamówienia, chociaż tak, aby się nie rozwalało i było czytelne premiuję dodatkową kasą. Mogę zapłacić zaliczkę przed przystąpieniem, o ile ktoś jest pewny, że da radę ogarnąć całość.
Question
erni
Witam,
Sprawa dotyczy : www.rubi-przyprawy.pl
Chciałbym zlecić komuś poprawki po poprzedniku, który zabrał się za kodowanie szablonu nie mając o tym większego pojęcia. Z wieloma rzeczami doszedłem do porozumienia, jednak część rzeczy mnie przerasta.
Oto lista rzeczy do zrobienia:
Zależy mi na czasie. Proszę o PW z widełkami cenowymi. Ostylowanie całego procesu zamówienia, chociaż tak, aby się nie rozwalało i było czytelne premiuję dodatkową kasą. Mogę zapłacić zaliczkę przed przystąpieniem, o ile ktoś jest pewny, że da radę ogarnąć całość.
Mój telefon: 793 400 474
Pozdrawiam, Ernest
0 answers to this question
Recommended Posts