nezpers Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witam, jak edytować czarną belkę na górze sklepu (pod polem szukaj) w której jest "główna", chciałbym tam dodać linki np. koszty wysyłki itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witam, jak edytować czarną belkę na górze sklepu (pod polem szukaj) w której jest "główna", chciałbym tam dodać linki np. koszty wysyłki itp. chodzi o menu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezpers Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Właśnie tą belkę ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 to jest block top menu, w zakładce: moduły > moduły w back office wyszukaj modułu "blocktopmenu" następnie przejdź na stronę konfiguracyjną modułu, będziesz miał tam możliwość konfiguracji owej belki, tj. dodawnie nowych elementów, usuwanie aktualnych itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezpers Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 (edited) a tyle się naszukałem ale w ten senny listopadowy dzień nic się nie klei , no cóż pozostaje mi tylko ponownie podziękować. aaai jeszcze jedno, jak robię zamówionko w sklepie i przychodzi email z treścią i hyperlinkami że mogę obejrzeć historię moich zamówień i pobrać fakturę , to te hyperlinki mają złą składnię , ponieważ jet to www.domena.com/indexphphistory.php lub www.domena.com/indexphpmy-account.php gdzie można zmienić , tzn. usunąć index.php z tych linków Edited November 21, 2013 by nezpers (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts