foarteiute Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Salut. Vreau sa fac urmatorul lucru: am un produs pe care vreau sa il vand in cantitati diferite si, bineinteles, la preturi diferite. Ex: seminte porumb 100gr - 5 Ron 500gr - 40 Ron 1000gr - 100 Ron Vreau ca aceste lucruri sa poate fi alese dintr-o lista drop down in pagina produsului, iar pretul sa se schimbe automat in functie de cantitatea aleasa. Imi poate spune cineva (pas cu pas daca nu cer prea mult) cum pot realiza acest lucru? Folosesc PS 1.5.3.1 Multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Desigur - foloseste combinatiile de produse. Documentatia oficiala - http://doc.prestashop.com/display/PS15/Adding+Products+and+Product+Categories#AddingProductsandProductCategories-AddingProductCombinations Link to comment Share on other sites More sharing options...
foarteiute Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Multumesc de raspuns. Din pacate, ori eu gresesc ori softul nu stie sa faca asta, nu iese cum vreau. Adica...adaug atribut, adaug valori...si tot ce imi iese in pagina produsului..este o lista cu atributele fiecare cu valoarea fiecaruia. Eu vreau sa am un pret implicit pentru o cantitate implicita, iar tot pe pagina produsului sa am o lista din care sa aleg ..100gr, 500gr, 1kg...si in functie de ce selectez din lista aia sa mi se modifice pretul. Asta nu imi iese... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Vezi ca faci confuzie intre atribute si combinatii. Uita-te putin pe pagina asta demo - http://demo-store.prestashop.com/en/electronics/30-ipad.html Atributele sunt cele afisate in tabul Data Sheet (Battery Life: 10 hrs; Screen Size: 9.7 in.). In schimb combinatiile sunt cele din dreapta pozei - Model, Options - care schimba pretul, in functie de ce alegi. Asta e ceea ce cauti. Trebuie sa mergi in BackOffice > Produs si in tabul Combinatii introduci ce ai nevoie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foarteiute Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 Perfect..i-am dat de cap. Eu greseam ca fiecarui atribut ii alocam o combinatie si practic nu iesea nimic. Se dadeau preturile cap in cap. Merci frumos de ajutor. Raman dator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts