lukp Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Witam Sklep postawiony na 1.5.6.0 ( przejscie z 1.4.4.1) w seo ustawione nazwastrony.pl Mam dwa języki więc adres wygląda tak po wpiasniu w przeglądarce: nazwastrony.pl/pl. Problem pojawia się gdy dochodzi www - www.nazwastrony.pl/pl. Wcześniej presta sobie radziła na 1.5 nie może. Pojawia sie komunikat strony nie znaleziona. Zmianiałem w seo na www.nazwastrony.pl - to znowu nie radzi sobie z nazwastrony.pl/pl. Z poziomu BO resetowałem htcacess ale to nie pomogło. Przykład : www.beta14.lumistudio.kei.pl/pl/ Da się jakos to poprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 wszystko działa tak jak powinno, strona jest przekierowywana na adres bez www (czyli taki jaki masz ustawiony w preferences > seo & urls) tak to działa i tak powinno działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukp Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 (edited) Tak, przekierowanie działa dla www.nazwastrony.pl ale nie działa dla www.nazwastrony.pl/pl a do takiej jest w sieci trochę linków . Chodzi o ty by działało jak na wczesniejszej wersji sklepu: www.4video.eu/pl/ w seo to samo - czyli nazwasklepu.pl Edited November 21, 2013 by lukp (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 nie wiem jak innych, ale mnie też przekierowuje na poprawny adres Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukp Posted November 21, 2013 Author Share Posted November 21, 2013 ten adres działa u ciebie?: www.beta14.lumistudio.kei.pl/pl/ bo www.4video.eu/pl/ to tak - to jest na starej 1.4.4.1 i tu działa Chodzi o ten pierwszy który jest na prescie 1.5.6.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts