Michal N. SEO Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Mám novou instalaci Prestashop 1.5.6 a neukládají se změny v textových polích (choose language) . Ani pro jeden jazykNěkde jsem se dočetl, že to ovlivní vypnuté Frendly URL(chtěl bych problém vyřešit, ne dělat nový) zde je video ukázka problémuhttp://youtu.be/J46B34BuDaADěkuji předem za nápady jak to řešit. Aktualizováno: Nefunkčnost vytvářel dokoupený modul na tvorbu záložek. Edited November 20, 2013 by Michal N. SEO (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal N. SEO Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 (edited) Chyba stále trvá i když jsem koupil novou šablonu a upravoval jsem i Htaccess. Edited November 20, 2013 by Michal N. SEO (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal N. SEO Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Uloží se pouze texty výchozího jazyka a to jen někdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts