kris.pharmacy Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Witam. Szukam modułu, który przypisze mi grupę wyszukanych produktów do innej kategorii. Najlepiej, aby była możliwość kopiowania lub/i przerzucania. np. załóżmy, że po stronie admina posortowałem przy pomocy filtra 1000 produktów, które powinny znaleźć się w innej kategorii. Przerzucanie na piechotę jest dość czasochłonne. Można to rozwiązać jakiś modułem ? Czy trzeba grzebać w BD ? Pozdrawiam Kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 moduł do przenoszenia istnieje: przenoszenie produktów między kategoriamiJa miałem znacznie mniej produktów ale poradziłem sobie pół automatycznie, czyli za pośrednictwem wtyczki iMacros do Firefoxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Jest... szukam... chwilka... Moduł DMU Association flash Products / Categories Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris.pharmacy Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Modułu nie znam, nie wiem czy taki istnieje. Ja miałem znacznie mniej produktów ale poradziłem sobie pół automatycznie, czyli za pośrednictwem wtyczki iMacros do Firefoxa. Nie posługiwałem się marco w FF. Jest jakiś tutek tego ? dziękuje za odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Wtyczka o której pisałem to tzw macra kliknieć i ruchów myszki.Ja robilem tak:Wchodziłem w dany przedmiot i naciskałem np F2 i automatycznie to co zaprogramowane się robiło i zapisywało.potem niestety kolejny przedmiot trzeba było ręcznie wybrać i znowu F2. Jeśli Kuras znajdzie taki moduł to będzie znacznie lepsze rozwiązanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris.pharmacy Posted November 20, 2013 Author Share Posted November 20, 2013 Wtyczka o której pisałem to tzw macra kliknieć i ruchów myszki. Ja robilem tak: Wchodziłem w dany przedmiot i naciskałem np F2 i automatycznie to co zaprogramowane się robiło i zapisywało. potem niestety kolejny przedmiot trzeba było ręcznie wybrać i znowu F2. Jeśli Kuras znajdzie taki moduł to będzie znacznie lepsze rozwiązanie Udało mi się trafić na posta z modułem Moduł STORE MANAGERWydaje się spełniać wszystkie moje wymagania, ale jest drogi. Jest możliwość testu albo otrzymania za freeko tej licencji. Warte spróbowania. http://blog.prestashopmanager.com/2013/01/facebook-fans-get-store-manager-for.html Pozdrawiam Kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts