zdendo Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ahojte.Skusal som nastavit dualne zobrazovanie cien podla vasich navodov, ale ked som to zmenil tak mi ani shop nenabehol.Ked som to vratil do povodneho stavu tak to ide.Nie je problem v tom, ze mam verziu 1.2.4.0.Pouzil som aj slovecinu, ktora je tu uverejnena pre verziu 1.2.4.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piso Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Nazdo, ja mam v Tools.php zmeneny case 2 takto: $ret = number_format($price, $c_decimals, ',', ' ').$blank.$c_char. ' ('.number_format($price*30.126, $c_decimals, ',', ' '). 'SK)'; A tiez v modules/blockcart som nahradil ajax-cart.js tym co prikladam a zatial vyzera, ze to funguje ajax-cart.js Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 V obchode vám stači eurokalkulačka a nemusíte nič upravovať. Je to najjednoduchší spôsob ako dodržať zákon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdendo Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 V obchode vám stači eurokalkulačka a nemusíte nič upravovať. Je to najjednoduchší spôsob ako dodržať zákon. to potom mozem dat druhu menu skk a vlozit tam poznamku "Pre zobrazenie ceny v skk zmente menu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Nepotrebuješ dve meny, stači jedna, v euro. Ak zákaznik chce vedieť cenu v skk, tak do kalkulačky vloži cenu v euro a kalkulačka mu prepočíta cenu na skk, alebo opačne. Vloži cenu v skk a kalkulačka prepočíta cenu na euro. Myslím že je to dosť zrozumiteľné. Nemusia sa zadávať dve meny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts