MrLawrence87 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Pomocy podczas aktualizacji sklepu z wersji 1.541 do najnowszej za pomocą modułu 1-click wyskoczył błąd zarówno podczas aktualizacji jak i i później podczas backupu, Nie mam sklepu co mam zrobić?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 skorzystać z backupu, przywróć sklep do ostatnio działającej wersji i wszystkie ewentualne aktualizacje wykonywać w środowisku testowym, np. na subdomenie dev.twojsklep.pl albo nawet na localhost Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrLawrence87 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 (edited) Możemy na skypa? Edited November 18, 2013 by MrLawrence87 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrLawrence87 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Poza tym nie mogę zrobić powyższego bo nie mam dostępu do panelu admina :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 chodzi o przywrócenie backupu z hostingu, zwykle panele administracyjne hostingów mają opcję do tworzenia / przywracania backupów, jeżeli nie masz żadnego backupu wykonanego, to będzie ciężko Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrLawrence87 Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 Udało się dostawcy hostingu przywrócili sklep do życia. Backupy były wszystkie zrobione (baza i pliki) ale i tak nie działało! stres i nieprzespana noc ale wszystko działa! Niemniej jednak aktualizację trzeba zrobić żeby wszystko działało na wszystkich przeglądarkach. Tylko teraz się boję;/ Sklep został przywrócony ze stanem na wczoraj ale literki facebooka i twittera które mi zrobiłeś nie działają Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrLawrence87 Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 Po weryfikacji, panel admina działa, sklep działa ale nie znajduje strony order i my account nie wiem jak z resztą:/ Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MrLawrence87
Pomocy
podczas aktualizacji sklepu z wersji 1.541 do najnowszej za pomocą modułu 1-click wyskoczył błąd zarówno podczas aktualizacji jak i i później podczas backupu, Nie mam sklepu co mam zrobić?!!!
6 answers to this question
Recommended Posts