dudikpal Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Feltettem egy modult, ami engedi kapcsolni a grid és list módot, mert ugye alapból csak list nézet van. Azt hogy tudnám beállítani, hogy a grid mód legyen az alapértelmezett? Most azt csinálja, hogy alapból lista nézetben jelenik meg minden. PrestaShop™ 1.4.8.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Nézd meg a modul beállításait, hát ha van rá lehetőség. Ha nincs: én régen ezt úgy oldottam meg hogy a szóban forgó tpl-ben megváltoztattam a lista aktív css-ét és már jó is volt. Voltak olyan témáim ahol ez viszont js-ben volt eltárolva és ugyanezt ott kellett megcsinálni szóval témafüggő. Ha előtted van az oldal akkor nézz bele google inspectorral (elemző) vagy firefoxon firebug-al és kiderül hol van. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted November 19, 2013 Author Share Posted November 19, 2013 On 11/18/2013 at 7:22 PM, pattila01 said: Nézd meg a modul beállításait, hát ha van rá lehetőség. Ha nincs: én régen ezt úgy oldottam meg hogy a szóban forgó tpl-ben megváltoztattam a lista aktív css-ét és már jó is volt. Voltak olyan témáim ahol ez viszont js-ben volt eltárolva és ugyanezt ott kellett megcsinálni szóval témafüggő. Ha előtted van az oldal akkor nézz bele google inspectorral (elemző) vagy firefoxon firebug-al és kiderül hol van. Köszi az instrukciót, tulajdonképpen a css tartalmát átmásoltam a product_list.css-be, és kész. Erre magamtól is rájöhettem volna Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Melyik modul ez? Kellene nekem pont egy ilyen 1.5(.4)-re. Lehetőleg olyan, aminél van lista/gridváltó gomb is, ami oldalújratöltés nélkül váltja a 2 nézetet. Tudtok ilyet? Talán ez majd segít rajtam, de azért ha tudtok instant megoldást, ne habozzatok http://mypresta.eu/en/art/developer/grid-and-list-products-view-switcher.html Edited September 14, 2014 by wilbury (see edit history) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Elég jó ez az előbb linkelt segédlet, főleg a js része, azt sose tudtam volna magam megírni. Nem mondom, hogy a fenti segítséggel nem kell a css-be, tpl file-okban kicsit garázdálkodni, de nagyságrendekkel megkönnyíti a fejlesztést. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts