MammothtankPL Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Które rozwiązanie płatności elektronicznych najlepiej się sprawdza wg Was na preście? Sklep z założenia będzie obsługiwał tylko polskich klientów. Nie wiem czy ma to znaczenie wersja presty 1.5.4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Te które mają najlepszą prowizje :-) Teraz to jest w czym wybierać, masz kilka serwisów, każdy (prawie) ma moduł pod PS. Więc jest w czym wybierać :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 tak oglądając sobie polskie sklepy, wielu korzysta z payu, chyba coś w tym musi być, że decydują się na tego pośrednika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Może to sprawka Allegro i przyzwyczajenia do PayU. Inni wydaje się, że mają taniej i panel administracyjny działa o niebo szybciej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inarus Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Ja używam transferuj. Jest darmowa wtyczka do Presty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanleyek Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Ja używam przelewy24 i też działa okej. Payu = Grupa Allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Ja używam PayU bo muszę :-) Podoba mi się transferuj.pl nie podoba mi się sposób aktywacji płatności kartą jak również rozliczeń za dodatkowe punkty płatności. Przelewy24 wystraszyły mnie propozycją prowizji... a właściwie nie zachęciły do przejścia do nich. Szerze o płatnościach pisałem na Systemy płatności (przelewy24, payu, ecard, transferuj.pl...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 Należy brać pod uwagę fakt, że jeśli ktoś dokonuje zakupu w sklepie internetowym to musiał mieć wcześniej styczność z tego typu zakupami - najprawdopodobniej w allegro. Dlatego wykorzystanie PayU działa niejako na korzyść, podświadomość bezpiecznych / szybkich płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 i tu się zgadzam, mówię to w oparciu o swoje własne doświadczenia. Sam, kiedy zamawiam coś przez neta i mam kilka metod płatności do wyboru, zawsze (o ile jest możliwość) wybieram payu, później przelewy24 kwestia przyzwyczajeń i faktu, że payu jak dotąd (jako kupującego) nigdy mnie nie zawiodło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inarus Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 PayU fajne i zaufane ale kontakt z nimi straszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts