rexxx Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Witam, Mam taki problem: chciałbym zmienić zdjęcia,które wyświetlają się u mnie na głównej stronie w sliderze. Zaznaczam, że jestem zielony w temacie i nie jestem twórcą sklepu tylko jego właścicielem, więc mogę używać języka laika. Z tego co zdążyłem odkryć, zdjęcia wyświetlają się za pomocą modułu Home Text Editor Ale wchodząc w konfigurację HTE nie wiem co dalej. Tak wygląda moduł HTE Mógłby mi ktoś z Was pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Witaj, szablon z którego korzystasz nie jest defaultowym szablonem, mało tego moduł slidera wcale nie jest modułem slidera brzmi absurdalnie, ale najprawdopodbniej twórca Twojego sklepu wykorzystał moduł home text editor do umieszczenia kodu slidera, nie na stronie konfiguracyjnej modułu - lecz w jego plikach .tpl i to tam nalezy wprowadzić zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts