FabelleCZ Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Zdravím, pokoušel jsem se přidat na CMS stránku kontaktní formulář podle návodu na http://forum.c4.cz/prestashop-jak-pridat-kontaktni-formular-do-cms-clanku-t2872.html, ale stále mi to hlásí chybu 'Pole obsah (Czech) je neplatné'. Nevím, jestli se to týká tohoto případu, ale povolení iframe mám zapnuté. Nevíte někdo co s tím? Popřípadě nějakou jinou možnost, jak vytvořit stránku s textem a upraveným kontaktním formulářem (chci ho používat na odesílání odpovědí na soutěžní otázku)? Díky za jakýkoliv tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Dobrý den osobně bych udělat cms stránku a odpovědi bych odesílal přes ajax. Hans Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Dobrý den. Řeším stejný problém - potřebuji jednoduchý form do stránky CMS. Prosím, jak je myšleno "odpovědi bych odeslal přes ajax" (omlouvám se za neznalost;-). Díky za jakoukoli radu. d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts