Guzma Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Nainstaloval jsem Prestu 1.5.6 na doménu tetujeme.cz, použil placený modul One Page Checkout + upravil šablonu v Theme Maker a teď se mi nezobrazuje pole pro zadání slevového kupónu. Nemůžu najít v čem je chyba. Kde přesně se v administraci generují slevové kupóny? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Dobrý den jak tak na to koukám, tak problém bude s tím že šablona nezobrazuje pole pro vložení slevového kódu. Hans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzma Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Aha díky, já pořád hledal chybu v modulu One Page Checkout. Podívám se na tu šablonu. Ještě otázka co s tím nesouvisí, ale kde se v administraci dají vygenerovat nebo nastavit slevové kupóny? Nikde to nemůžu najít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 Záleží na tom jakou verzi prestashopu používáte, jinak je to funkce v základu. Hans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzma Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 Tak už vyřešeno, používám Prestu 1.5.6. Pole na slevový kupón je skryto, dokud nevygeneruji nějaký kupón v administraci, pak už se normálně zobrazuje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts