parek4u Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 Hledám opravdového znalce tohoto systému, který se dobře orientuje v MySQL databázích. Jedná se o dlouhodobou spolupráci.Sám s prestashopem pracuji, bohužel v práci s MySQL databází a příkazy pomocí php k ní, neovládám bohužel tak dobře jak bych si přál. Práce bude vždy jednoduchá, pošlu vždy například kousek kódu a vy mi jej upravíte dle zadaných parametrů, vždy nejprve napíši o co se jedná, co dostanete k dispozici a domluvíme se na ceně. Mělo by se jednat o 5-10 hodin týdně.Je důležité, aby jste měli možnost testovat úpravy přímo u sebe a mě jen zaslali požadovaný soubor.Pro začátek například uvedu první zakázkau:Práce č.1 Potřebuji v Prestashopu 1.4.7 upravit exportní xml feed pro heureku, používám klasickou verzi, které je zde na foru několikrát zveřejněna. Zájemcům mohu zaslat.Zde potřebuji do pole <CATEGORYTEXT></CATEGORYTEXT> umístit obsah Meta description z kategorie, do které daný produkt spadá.Příklad - produkt Tričko Adidas černé, je v kategorii Pánské trička, v této kategorii je v meta description obsah "Trička - pánské - volný čas" a toto potřebuji vypsat do tagu categorytext...Napište mi cenovou nabídku na tuto malou úpravu, při tvorbě ceny počítejte prosím s tím že hledám dlouhodobu spolupráci. Faktura není podmínkou, reference také ne, jde mi o kvalitní a rychlou práci za rozumnou cenu. Komunikace prostřednictvím skypu je pro mne důležitá.Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Myslim si, ze takovym zpusobem se moc pracovat neda. Ve vetsine pripadu je treba mit pristup pri na eshop a odladit to na nem. Uz jenom instalace stare verze prestashopu, modulu, ktere tam mate nainstalovane, pak testovani atd zabere treba 4-5 hodin, misto pul hodinove upravy s pristupem k eshopu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts