Cornel_M Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 salutare! ieri am facut un upgrade la www.dispozitive.ro de la 1.5.4.1 la 1.5.6.0 si am constatat ca la schimbarea limbii doar anumite meniuri se schimba in engleza si altele nu. de asemenea si prima pagina Featured products on the homepage produsele apar in romana desi meniurile sunt in engleza Cu limba engleza selectata, daca dai click pe unul din meniurile sau produsele in romana, paginile care se deschid sunt in engleza alta problema ar mai fi aceea ca la accesarea Live edit pentru reamplasarea unor blocuri, acestea nu pot fi mutate. cum fac sa fac limba romana implicita? acum se deschide in engleza cu meniurile amestecate.... ceva sugestii? sau mai bine fac rollback? am facut force recompile si clear cache. multumesc in avans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 fa o reimprospatare a traducerilor daca nu folosesti dema default, atunci nu tia tradus tot la update iar dupa acea ai mai jos copiaza traducerile din default in tema ta scrise un filozof Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 folosesc tema default, usor customizata traducerile par ok, dar nu comuta total in engleza, blocurile CMS, Home text, text header si bloc reinsurance sunt blocate pe romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 ai incercat sa le dai deset?? sau deinstal install? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts