uinteraju Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 salut ,ma vad nevoit sa raportez un bug in prestashop 1.2.4 Am incercat sa traduc meniul 'tabs' in limba romana si mi-a disparut tot acel meniu cu facturi,clienti etc etc tot ce era acolo in panoul adminului. sugestii?magazinul meu este www.e-de-toate.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 nu m-am intalnit inca cu problema asta, dar poate bug-ul are legatura cu o problema de sql injection? incearca sa stergi traducerea in romana dupa ce faci backup la tot magazinul - inclusiv fisierele Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 nu m-am intalnit inca cu problema asta, dar poate bug-ul are legatura cu o problema de sql injection? incearca sa stergi traducerea in romana dupa ce faci backup la tot magazinul - inclusiv fisierele multam, am reinstalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 se pare ca 1.2.4 are un bug cand se fac anumite traduceri. si eu am patit la fel, dar spre norocul meu aveam jumatate de back-up (dupa back-up am mai introdus produse ce au trebuit reintroduse).Deasemenea se pierd si datele introduse in CMS.Sfatul meu este sa se faca intai treaducerea completa (sau cat se doreste de completa) si dupa ce se termina cu traducerea sa se introduca date/produse in magazin pana la rezolvarea bug-ului.Neaparat trebuie facut back-up cat mai des pentru a nu avea astfel de probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 as putea sa incerc sa vad de la ce apare bug-ul - ce trebuie sa fac, ca aceeasi problema sa-mi apara si mie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 bagi produse cu poze si descriere (scurta descriere + descriere normala) bagi ceva in cms si pe urma apucate sa faci niste traduceri in limba romana. importul de limba il faci inainte de a baga produsele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts