robertpol Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Czołem, Mój sklep internetowy oparty o Prestashop prężnie się rozwija. Powoli zmierzam do otwarcia pierwszego sklepu stacjonarnego, a z czasem kolejnych. Obecnie nie korzystam z żadnych programów magazynowych, daje radę bez. Jako, że wkrótce będę zmuszony do zmiany tego stanu rzeczy chciałbym poznać opinie osób, które prowadzą sklep online oparty o Prestashop oraz jednocześnie stacjonarny. Poszukuję programu magazynowego, który będzie świetnie współpracował z Prestą i będę mógł zarządzać z łatwością głównym magazynem dla sklepu internetowego, a także magazynami dla sklepów stacjonarnych. Zastanawia mnie taka kwestia: Klient wchodzi na stronę mojego sklepu internetowego, wybiera produkty, przechodzi do podsumowania i wybiera z pośród opcji dostawy - odbiór osobisty w punkcie A. Czy jest jakaś możliwość aby Presta informowała klienta, że punkcie A nie ma akurat, któregoś z produktów, a w sklepie online (wysyłkowo) - jest? Z góry dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts