john1971 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Γνωρίζει κανείς εάν γίνεται να βάλω <<προσφορές>>στην πρώτη σελίδα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Καλημέρα φίλε john. Μήπως χρησιμοποιείς ήδη το παρακάτω module (homeslider); Αν ναι, θα μπορούσες να ετοιμάσεις μερικά μπανεράκια με τις προσφορές σου και να τα βάλεις να παίζουν σαν slides με αυτό το module στην αρχική σου. Επίσης, υπάρχει κι ένα ακόμη module (blockspecials) το οποίο εμφανίζει συνήθως στη δεξιά κάθετη στήλη της αρχικής έναν πλαισιάκι με τις προσφορές σου: Αλλά αυτό θέλει και κατάλληλο «παιχνίδι» με τις τιμές στη σελίδα του κάθε προϊόντος: πρέπει να αφήσεις την «κανονική» τιμή του προϊόντος ως έχει και να δημιουργήσεις μία special price, στην οποία θα εφαρμόζεις μία έκπτωση, με ισχύ ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 οκ δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά θα το δω τώρα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 το image homeslider??πως το βρίσκω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Στο Backoffice, πηγαίνεις στο μενού Modules > Modules Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 (edited) δεν το βρίσκω.....δεν ξέρω μάλλον να μην το έχω?Editorial module with jQuery s3Slider slideshow????? Edited November 9, 2013 by john1971 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Λίγο δύσκολο να μην το έχεις, γιατί περιλαμβάνεται από default σε κάθε εγκατάσταση των νεότερων εκδόσεων του PrestaShop. Εκτός αν το έσβησες, εσύ ο ίδιος ή κάποιος άλλος που διαχειρίζεται το site σου. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις όμως, ίσως και καλύτερες από αισθητικής άποψης, όπως αυτό που αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Ζαλίζω και το ξέρω και φυσικά ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρων αλλά αν εγκαταστήσω αυτό που έχω μετά πως μπορώ να συνεχίσω και να εμφανίζω τις προσφορές που έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Αν έχεις γραφίστα ή κάποιον που μπορεί να εκτελέσει χρέη γραφίστα, θα του αναθέσεις να σου ετοιμάσει «κάρτες» (εικόνες) με τις προσφορές που θέλεις. Όταν σου παραδώσει τις εικόνες, θα μπεις στις ρυθμίσεις του slider module που εγκατέστησες και θα τις κάνεις upload. Συν ο,τι άλλες ρυθμίσεις σου παρέχει το module, π.χ. να ορίσεις για κάθε εικόνα προσφοράς σε ποιο link προϊόντος θα σε πηγαίνει όταν κάνεις κλικ επάνω της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 ευχαριστώ είμαι σχεδόν έτοιμος για την δοκιμή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 Καλημέρα έχω εγκαταστήσει το Editorial module with jQuery s3Slider slideshow και προσπαθώ να ανεβάσω μια φωτό αλλά παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη διάρκεια της αποστολής της εικόνας αυτό μου βγάζει.....μήπως κάτι ακόμα πρέπει να κάνω?????ευχαριστώ και πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 καμία ιδέα??????έχω κολλήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ το συγκεκριμένο module. Μήπως το μήνυμα σφάλματος που λαμβάνεις έχει να κάνει με τα δικαιώματα χρήστη στον φάκελο που προσπαθεί να ανεβεί η εικόνα; Πρέπει το PrestaShop να έχει δικαιώματα Write (W) στον φάκελο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Δεν ξέρω αν το είδα σωστά αλλά αυτό που πάω να ανεβάσω είναι PNG δοκιμάζωντας και κάποιες άλλες μου έβγαζε μόνο μήνυμα για το μέγεθος μόνο της φώτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 αλλά αυτές είναι τα δείγματα των windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 αυτό το w ρυθμίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Ρυθμίζεται, αν συνδεθείς με FTP στον server που βρίσκονται τα αρχεία του site σου. Εδώ: http://doc.prestashop.com/display/PS15/Installing+PrestaShop έχει ένα παράδειγμα για το πώς αλλάζεις τα δικαιώματα φακέλων και αρχείων με το πρόγραμμα FileZilla FTP Client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 σε adobe μου τα ανεβαζει εχω λαλισει σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Δεν καταλαβαίνω! Τί σημαίνει «σε adobe μου τα ανεβαζει»; Link to comment Share on other sites More sharing options...
john1971 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 (edited) δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαίνει έχω την έκδοση 1.4.0.17 και δεν μπορώ να βρω ένα module να βάλω κάποιες προσφορές στο πλάι της σελίδας μου.....το image slider που θα έπρεπε να έχω αλλά δεν..έχω πως μπορώ να το βρω??? Edited November 18, 2013 by john1971 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Α, έχεις πολύ παλιά έκδοση. Εγώ φαντάστηκα πως τώρα στήνεις ένα eshop (οπότε θα έτρεχες μία από τις πρόσφατες εκδόσεις). Στις εκδόσεις 1.4.x δεν ξέρω καν αν υπήρχε default image slider module! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts