swiatsmoka Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 (edited) cześć mam pytanko - mam w swojej preście włączoną funkcję multistore z współdzieleniem klientów, zamówień i produktów ustawiając te opcje można znaleźć następujący tekst Kiedy ta opcja jest włączona (co jest możliwe tylko jeżeli klienci i dostęne ilości są współdzielone między sklepami), koszyk klienta będzie współdzielony pomiędzy wszystkimi sklepami w tej grupie. W ten sposób, jakikolwiek zakup rozpoczęty w jednym ze sklepów w tej grupie będzie mógł zostać dokończony w innym sklepie z tej samej grupy. Uwaga: Nie będziesz mógł wyłączyć tej opcji jeżeli masz zamówienia w przynajmniej jednym ze sklepów z tej grupy. i teraz moje pytanie w jaki sposób to działa - u mnie jeśli dodaję produkty do koszyka w pierwszym sklepie niestety w sklepie nr 2 koszyk jest pusty i nie ma możliwości dokończyć takiego zamówienia w jaki sposób mogę tą opcję włączyć ? dzięki za wszelkie sugestie Edited November 8, 2013 by swiatsmoka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts