Tomekpoz Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Witam serdecznie Mam problem ponieważ na moim sklepie sklep.harbour-hobby.com (wersja w przygotowaniu)wyświetlane są dla wszystkich krajów takie same koszty wysyłki pomimo stworzenia przewoźników zakresów wagowych i uzupełnienia tabeli z cenami.jedyna zmiana jaką wprowadziłem to na liście krajów w "Polsce" zmieniłem strefę ponieważ do tej strefy chciałbym mieć takie same koszty wysyłki niezależnie od wagi. Nie wiem dlaczego wprowadza mi to automatycznie do inncy krajów.Wersja sklepu:PrestaShop™ 1.4.4.1 | PrestaShopPL v. 1.4.4.1 Będę wdzięczny za pomocPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Tworząc metodę dostawy przypisujesz do niej strefę wysyłki. Koszty wysyłki ustalasz dla strefy, więc jeżeli wszystkie kraje znajdują się w jednej strefie to będziesz miał takie same koszty wysyłki dla każdego kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekpoz Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Kraje są przypisane do różnych stref takich samych jak przy instalacji edytowałem tylko jeden kraj któremu przypisałem nowa strefę, wprowadzając tą zmianę wszystkie kraje mają ten sam koszt wysyłki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts