davvarts Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Jest jakaś możliwość aby mieć 2 bloki kategorii w wersji 1.5.5 ? Próbowałem robić tak jak opisano tutaj: http://www.prestashop.com/forums/topic/44077-solved-solution-only-sub-subcategory-in-a-block/ ale cos nie wyszlo i nie wyswietla mi tego bloku... a w kodzie też żadnych oznak drugiego bloku kategorii :C Help please...Chyba, że istnieje jakaś fajna alternatywa żeby miec 2 bloczki z kategoriami. Chodzi mi o coś na podobe tego jak tutaj: http://egoistin.pl/ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 (edited) Jeżeli chcesz mieć katalog producentów jako drugi blok możesz użyć modułu 'blok producentów'. Jeżeli ma to być inne menu to na dniach wypuszczamy moduł, który będzie umożliwiał takie rozwiazanie. Moduł niestety będzie płatny. Edited November 9, 2013 by presta4you.com (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 moduł umożliwiający korzystanie z wielu bloków kategorii: bloki kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
davvarts Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Akurat w tym przypadku użyłem bloku producentów... choć fajnie jakby ogólnie była mozliwosc tworzenia wiekszej ilosci takich bloczkow wiec presta4you daj znac jak wypuscicie takie cudo atm solved... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcin Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 (edited) Właśnie bym potrzebował takiej modyfikacji o jakiej napisałeś Vekia, tak aby mieć dwa bloki kategorii...gdzie można ją znaleźć?pozdrawiam Edited November 10, 2013 by gmarcin (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 moduł znajduje się tutaj: bloki kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts