RogerThat Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 (edited) Prestashop 1.5.4CześćCzy istnieje bezpłatny moduł do produktów powiązanych, czy np polecanych akcesoriów który by działał juz w koszyku zakupów.Podczas zakupów już w koszyku podczas płacenia pojawiaja się jeszcze produkty które klient może zakupić jako akcesoria np kupuje rower a pojawia mu się, że może jeszcze dokupić lampkę do roweru.Najważniejsze by było to już w koszyku zakupowym. Znalazłem płatne rozwiązanie http://www.presta-module.com/en/3-prestashop-addons/8-sales/16-cross-selling-on-cart.html Mniej więcej o coś takiego chodziDziękuję Edited November 8, 2013 by RogerThat (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Dodaj przed tytułem [ROZWIĄZANE] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Proszę usunąć ten topic. Nie wiem jak, już odpowiedź znaleziona. szkoda, że zmieniłeś cały topic, tj. jego zawartość. cały temat jak i rozwiązanie problemu mogłoby być pomocne dla innych, w tym przypadku mamy na forum nic nie wnoszący do dyskusji wątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RogerThat Posted November 8, 2013 Author Share Posted November 8, 2013 oki, wątek otwarty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Rozwiązanie dostępne za darmo w wersji developerskiej PrestaShop 1.6.0.1 na github Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mreco Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Witam. Czy istnieje darmowe rozwiązanie przypięcia modułu cross... do koszyka dla presty 1.4.8.2 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts