DroidXX Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Sziasztok! Egyszerű megoldást keresek a termékek átvitelére a shoppok között, de sajnos a prestashop nem tartalmaz export funkciót (érthetetlen módon) Persze az is lehet, hogy rossz helyen kerestem. Ha valaki tud megoldást, esetleg egy jó leírást (angol is jó), akkor kérem, ossza meg velem. Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Nem tudunk segíteni ha nem írsz verziószámokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DroidXX Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 (edited) Bocsánat, ezt mindig elfelejtem: 1.5.4.1 Közben olvasgattam a fórumot és lehet, hogy jobban járnék a multistore megoldással.Ha jól értem, akkor azzal lehetséges volna 1 raktárkészlet alkalmazása egy másik domainen lévő shopban? Beállítható ez egy élő shopnál úgy, hogy nem veszélyezteti az eredeti működését? Edited November 7, 2013 by fishBNS (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Több lehetőséged is van. Általános eljárás hogy export modullal szeded ki ami neked kell (prestashop export module, moussiq stb.).1.5.x-ben már adódik lehetőség lekérdező sql parancs futtatására is, ez a link elég jól bemutatja hogyan kell használni: http://nemops.com/prestashop-export-products/ Véleményem szerint ez a legjobb megoldás, ha konyítasz egy ici-picit az sql-hez. Ha nem akarsz admin felülettel bajlódni akkor természetesen phpmyadmin-ban is lefuttathatod, majd az eredményt exportálod excelbe, csv-be, sql-be, amibe akarod. Utolsó lehetőségként használhatsz asztali alkalmazásokat exportra, például: prestashop store manager csak kicsit drága, de van próbaverziója. Egyszeri export alkalomra tökéletes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Bocs, írtam és nem láttam a válaszodat. Szerintem lehetséges, próbálj meg utánaolvasni a multishop-nak angolul: http://doc.prestashop.com/display/PS15/Managing+multiple+shops vagy a lefordított változatnál: http://prestashop.keszites.net/prestashop-multishop-tobb-webshop-egyideju-iranyitasa/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DroidXX Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 Köszi, megnézem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 "Utolsó lehetőségként használhatsz asztali alkalmazásokat exportra, például: prestashop store manager csak kicsit drága, de van próbaverziója. Egyszeri export alkalomra tökéletes." A demo verzió sajnos csak 5 rekordot enged importálni/exportálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Tényleg? Amikor én próbáltam még csak időkorlátozás volt, semmi más... mennyiért vesztegetik most az árát átszámítva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 200 zöldhasú a standard verza, ami max 2000 terméket kezel, amúgy 350... Tudnál esetleg verziószámot mondani, hogy melyik volt az időlimites? Megpróbálnám előkotorni a netről valahogy Egyébként ahogy nézegettem, ez a modul szerintem minden problémámra megoldást jelentene, kár hogy nem engedhetem meg magamnak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts