davchy Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ahoj, snažil jsem se to najít celý den, ale asi to tu nikdo neřešil. Nevíte někdo o hotovém řešení, aby hlavní stránka statistiky uváděla místo jen souhrnně Prodejní obrat: celkem zboží s DPH / celkem zboží bez DPH to stejné, ale rozdělené pro každou sazbu DPH zvlášť? To znamená ve smyslu:celkem zboží s DPH 9% / celkem zboží bez DPH 9%celkem zboží s DPH 19% / celkem zboží bez DPH 19% Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 nekoukal jsem na to, ale urcite budes muset zasahnout do zdrojoveho kodu... coz neni zas tak tezke... ted jde o to, jak tato statistika cerpa data... zda cerpa podle id dph, tak by nemel byt problem vyrobit uplne stejnou polozku s jinym id a mas to ted jen najit soubor, ve kterem je zdrojak...bohuzel nepomuzu... jsem mimo pc s prestou Link to comment Share on other sites More sharing options...
davchy Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 ja na to koukal a soubor se zdrojakem je zrejme ../admin/tabs/AdminStats.php a pracuje se tam s id_tax. jenze to je maximum, co jsem zvladl. SQL selekty jsou pro me spanelska vesnice a v php zvladnu jen nejake zaklady. byl bych do smrti zauzlovan, kdyby nekdo obetoval svuj cas...jeste pro jistotu: PrestaShop Version 1.2.1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
davchy Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 jestli se do toho nikomu nechce az tak do hloubky (coz chapu), naprosto dostatecne by mi vytahl trn z paty i samotny SQL selekt, který bych si nad DB pustil v konzoly. melo by se v nem pocitat s datumem od-do, stavem objednavky, id daně a suma vcetne dane / bez dane by mela byt vysledek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davchy Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 prosím, pomozte mi s tim nekdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts