Jump to content

Upraveny modul Homefeatured Carousel (FLASH)

Kocour

Recommended Posts

Modul pro zobrazování zboží na úvodní stránce v animovaném FLASH "kolotoči"... Ukázka je když tak na mém shopu: http://www.nerdi.cz

Upravil jsem tento modul o možnosti řazení, takže si již můžete produkty na hlavní stránce zobrazovat abecedně, od nejlevnějšího nebo nejdražšího, náhodně nebo nejnověji přidaného nebo nejnověji upravovaného...

Modul je upraven na funkčnost i v Prestě verze 1.2.x (testován ve verzi 1.2.4.0 bez problémů) a doplněn o češtinu (tu sice moc nepotřeboval, ale v adminu se hodí;)

Obsahuje také fix od Sachintha

Díky Ozcanar za původní verzi, původní téma k modulu je zde:
http://www.prestashop.com/forums/viewthread/3159/modules___development/home_featured_carousel_module_v0_dot_1

Nechť fakčí ! ;)

homefeaturedcarousel-ver-0-31.zip

• 2 weeks later...

Zdravím, mám Prestu 1.2.2.0 a nejede mi to. Modul mam nainstalovaný a ať ho nastavím jakkoliv, pořad se mi tam zobrazuje jenom prázdná plocha. Po kliknutí pravým, se mi tam zobrazí, že načítá film.
Poradí mi někdo?

Eh, "načítá film" ? Nějak nechápu ;) Jaký film? Možná že se ti načítá FLASH? Máš dobře nainstalovaný Flash plugin v prohlížeči (nejlépe poslední verzi) ? Co máš za prohlížeč a jakou verzi? Vyzkoušej starší verzi pluginu, jestli ti pojede ten, ale pokud ti jede klasický plugin "Homefeatures", mělo by ti frčet i tohle, je to jen jakási "flash nástavba" ...

Když tam nahraju starší verzi, píše mi to:
Parse error: syntax error, unexpected '?' in /data/www/krmivo-eshop.cz/www.krmivo-eshop.cz/classes/Module.php(325) : eval()'d code on line 1

Otevři si z toho modulu soubor homefeaturedcarousel.php a soubor urunxml.php v programu Notepad++ a dej z menu "format" -> Convert to UTF-8 without BOM a ulož soubory... Pak je nahraj na FTP a už by to psát nemělo...

• 2 weeks later...

Zdravím, mám prestu 1.2.4 a když dám nahrát ten modul napíše to, že byl úspěšně nahrán, ale problém je v tom, že se mi v seznamu modulů vůbec neobjeví a na úvodní stránce není taky žádná změna. Nevíte co dělám špatně?

Podivné.... Přes FTP se vše nahrálo bez problémů? Zkus dát aktualizaci stránky se seznamem modulů, třeba i v jiném prohlížeči, je možné, že se pořád neaktualizovala... Modul by měl být v seznamu hned nahoře mezi prvními... A adresáři s modulem nezapomeň rekurzívně nastavit práva pro zápis, ale ty by neměly vadit zobrazení, navíc by se měly přiřadit automaticky, pokud si při instalaci Presty zadal rekurzívně práva složce "Modules"...

Takže jsem nově nainstaloval Prestu 1.2.4 nahrál jsem tam češtinu kterou jsem si dříve vyexportoval z původní Presty, pak jsem vlezl do modulů (používám Firefox 3.5.3) a dal jsem "přidat nový modul" a "soubor modulu" procházet vybral jsem z hdd: homefeaturedcarousel-ver-0-31.zip a nahrát tento modul. Objevilo se: Module downloaded successfully se zelenou frčkou. A v modulech se nic neobjevilo. Takže tudy cesta nevede....

A teď návod pro Lamy:o) jak jsem já a jak jsem to rozchodil. Žádné přidat nový modul v administraci, ale natvrdo to nahrát přes FTP rozbalené do adresáře modules a v administraci F5 a pak kliknout instalovat a je to:o)

• 1 month later...

Zdravím a pozdravuji

mám stejný problém jako měl maro.cz modul mám nainstalovaný správně ale, teď začíná ta sranda :)

Prolezl jsem celé forum anglické české a snažil jsem se německé, francouzké - takže se omlouvám pokud někde je řešení...

Pole modulu je bílé při na-kliknutí se tváří že něco tvoří sem tam se oběví text - undefined - pokud se podaří tak při kliknutí se zřejmě provede stejná funkce jako u funkčního modulu ale místo popisu a ceny opět - undefined - .

Zkoušel jsem snad všechno co jsem kde objevil ale stále stejný výsledek. Jedu na 1.2.5 na free hostingu endora.cz na hostingu ic.cz modul fungoval rozdíl mezi nimi který mě napadá -

na ic.cz -> jsem použil officiální čj. a později nahrál češtinu přes SQL zde na foru
na endora.cz -> rovnou čeština z forum , nenahrává se zde system do rootu ale do slozky vasedomena/web/

kodovani UTF-bez BOM + starsi verze , upravu urunxml.php prostě vše co se dalo jsem zkoušel má někdo nějaký nápad? ->jinak už to fakt rozbiju :) snědl jsem pytel orisku a spousty cokolady kdyz jsem skousel vse mozne

PS- FLASH 3D ->>>> tvari se to jako temer to same a funguje

• 4 months later...

Ahoj. Je to fakt super modul len mam jednu technicku otazku. Kde zmenim pozadie modulu? Totiz mam cierne pozadie a vtom my svieti bieli modul. Napiste mi prosim co mam zmenit. Skusal som uz nieco menit v urunxml.php ale bezvysledne.

Vopred Dakujem

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Nojo, vidíš to, člověk občas nevidí :-D Já jen, abyste se mi nesmáli :-) No jinak sem to vyřešil už, byla tam nějaká chyba, tak jsem si tam nahrál zálohu a už to jde :-). Jinak sem se chtěl zeptat, jestli používáš tenhle modul, tak jestli nevíš, jak dát border "ohraničení" třeba černě hnedka na ty načítací se obrázky. Už jsem vyřešil border při najetí myší na to, ale hnedka při načtení bych rád měl taky ohraničení. Tak jestli je řešení. Už to zkouším celé odpoledne.
Díky :-)

• Create New...