Władimir Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Witajcie, szukam jakiegoś modułu/lub innego rozwiązania, być może nie wiem jak to nazwać - wszytko jedno. Z tego co już preście znalazłem usługę można tak samo sprzedać jak towar, ale chodzi mi o to że usluga ta ma być cykliczna. Dla przykładu klient zamawia usługę sprzątania na kwartał opłacą ją i tak dalej, przed upływem 3 mc. dostaje jakieś powiadomienie z danymi do wpłaty gdzie może odnowić usługę o kolejne 3mc. Kwartał podałem jako przykład, ale dobrze jak by dało się ustawić miesiąc, 3mc i rok. Przydało by się też żeby było widać gdzieś w panelu listę zamówień i do kiedy są opłacone. Przekopałem całe google, ale nic nie znalazłem. Być może powodem są źle formuowane pytania. Czy ktoś z was zna taką wtyczkę, albo wie jak to zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 wydaje mi się, że poszukujesz czegoś na zasadach subskrybcji zobacz to: http://addons.prestashop.com/en/advertising-marketing-newsletter-modules/5031-subscriptions.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władimir Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Dzięki, ale tutaj chyba klinet musiał by dokonywać kolejnego zakupu co może być problematyczne dla niektórych, chodzimi tylko o opłacenie tej samej usługi o kolejny okres abonamentowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts