ateg Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 (edited) Witam wszystkich Mam problem z podstroną "moje konto" - wygląda na to, że styl css się w niej nie wczytuje..podejrzewam, że któryś z modułów coś tutaj krzaczy, czy ktoś mógłby pomóc i zerknąć fachowym okiem? adres: http://manwear.pl/moje-konto dane do zalogowania: user : [email protected] pass: testtest pozdrawiam! Edited November 1, 2013 by ateg (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 chyba nic mi sie nie rozjechało: wyczyść cache w przeglądarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateg Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 (edited) .mozesz porownac teraz z glowna? Edited November 2, 2013 by ateg (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 fakt, nie sprawdzalem jak wygląda główna tylko od razu wszedłem na stronę którą podałeś u góry. mozęsz wyłączyć minifikację plików css / js ? (adv.paramters>performance>CCC for css) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateg Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Wyłączone - działa!! Dzięki wielkie Vekia! ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 z tym, że wypadałoby naprawić tę stronę w sytuacji gdy ccc dla plików css będize włączone jak włączysz tę opcję ponownie, błąd dalej występuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateg Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Kioedy włączam ponownie, problem dalej występuje..Czy zostawienie tej opcji w czymś będzie przeszkadzało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 ta opcja minifikuje pliki css w celu poprawienia wydajności strony, kiedy jest ta opcja wyłączona, strona może działać nieco wolniej (ale to kwestia nawet nie sekundy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateg Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 (edited) Super, dzięki wielki za odpowiedź i wyjaśnienie wszystkiego bardzo doceniam Twoją pomoc! Mam jeszcze jeden problem związany z innym themem, może również uda Ci się coś pomoc? http://koszulki-pilkarskie.com.pl/ - chciałbym, żeby tytuł produktu nie był ucinany (w homefeatured). Zmieniłem wszędzie truncate w theme/homefeatured.tpl, wyczyscilem cache itp ale niestety tytuł dalej jest za krótki. W przypadku gdy zmieniam na mniejszą ilość w truncate, nazwa się pomniejsza... czy któras funkcja blokuje po prostu, żeby nazwa była w 2 linjkach? zmiana truncate desription (gdy najedziemy na produkt) działa, i caly tekst sie wyswietla.. pozdrawiam! Edited November 2, 2013 by ateg (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 dzieje się tak bo masz zdefiniowaną wysokość na "sztywno" w : .s_title_block { display: block; height: 24px; overflow: hidden; border-bottom: 1px dotted #CCCCCC; color: #252525; font-size: 14px; font-weight: 500; margin: 0 7px 1px; text-align: center; text-transform: uppercase; padding: 0 0 15px; } w tym przypadku trzeba zdefiniować większą wartość height dodatkowo będzie trzeba zdefiniować parametr line-height Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateg Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 Jestem Ci winny duże piwo! Dzięki wielkie! Fachowa pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts