gdv Posted November 1, 2013 Share Posted November 1, 2013 Witam, Mam dziwny problem z kombinacjami atrybutów. Jeżeli nie dodaję do produktu żadnych kombinacji, cena w zakładce produktu wyświetla się prawidłowo. Gdy dodam jakąś kombinację (nie ważne czy przez generator, czy ręcznie) cena produktu wyświetla się zupełnie inna, pomimo że w kombinacji nie zaznaczam jej wpływu na cenę. To samo dotyczy kolorów oraz atrybutów. Nawet jak dodam tylko jedną kombinację domyślną. Co ciekawe w koszyku jest cena właściwa. Tak wygląda to w liczbach, np. 8500 zł (aktualna cena produktu) 11000 zł (stara cena) -2500 zł (oszczędność) Po dodaniu kombinacji ten sam produkt wyświetla się z innymi cenami, ale tylko na szczegółach produktu (na liście produktów ceny są prawidłowe) 3 255,41 zł 11 000 zł -7 744,59 zł Podmieniłem plik product.tpl z innego szablonu, ale cena nadal nie jest prawidłowa. Wersja PrestaShop: 1.5.6.0 Czy mogę prosić o wskazówkę, gdzie szukać rozwiązania? Nie widzę, żeby ktoś miał podobny problem wcześniej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdv Posted November 1, 2013 Author Share Posted November 1, 2013 Zlokalizowałem w końcu błąd. Mam jedną domyślną walutę PLN, ale był dla niej ustawiony zły kurs, po poprawieniu ceny są właściwe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts