JAKCRABBIT Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Ahoj, netušíte někdo, jak nastavit nejnižší hmotnost objednávky? Aby tedy objednávka mohla být odeslána třeba od hranice 10kg?Dík za odpověď a případnou radu, Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 nastavis si dopravce u ktereho udas hmotnost 10-xxx kg a pokud si nekdo objedna jen 5kg, nezobrazi se mu moznost vyberu dopravce Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 19, 2009 Author Share Posted September 19, 2009 Ajo, takhle to vyřešit mě nenapadlo, dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 nezkousel jsem, ale melo by fungovat... ja kdyz nemel ani jednoho dopravce, tak mi nesla dokoncit objednavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Tak problém, nefunguje, ono to nenabízí dopravce nad limitovaný rozmezí, ale když je to pod třeba těch 10kg, tak je klidně nabízí, ach jo. Nějakej jinej nápad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Musí se u dotyčního dopravce zakázat jeho nabízení mimo rozsah vah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Mám to napsat ještě jednou, nebo bude stačit, když si to ještě jednou přečteš?Říkám, že to vypíná doprace, pokud to je NAD limit a ne POD limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Přečti si pořádně ty co sem psal já....Bavíte se tu o nastavení váhy,já mluvim o dopravci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Ale ten dopravce ze zakáže, pokud je váha NAD limit, a ne POD limit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Tos ale neuved.Me to funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Můžeš mi vyexportovat SQL? Mě to nějak nefunguje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 K čemu ti bude moje databaze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Nic, děkuji, seš ochotnej jak řidič tramvaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 A se zase neumíš slušně chovat,snažil jsem se ti poradit a ty si hned na mě vyjel jestli to máš napsat jěště jednou....Takže ti řeknu jedno:jen blázen ti vyexportuje svoji databázi s produktama,nad jejichž přidáváním strávil moře času....A za druhý timhle přístupem moc rad nezískáš.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 1) To, že sis to blbě přečetl nedávej za vinu mě, já to napsal 3x stejně.2) Chtěl jsem vyexportovat tabulku s dopravcema.Jenže to bys musel nad těma postama trochu přemýšlet a ne tam bezmyšlenkovitě odpovídat kraviny v co nejkratším intervalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Nikde si nepsal,že si ho mimo limit vypnul!standartně tam je nastaveno aby použil nejvyšší cenu z rozsahu,jak můžu vědět,že tě napadlo ho vypnout,když tě nenapadlo nastavit limity. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Bože, takže ještě jednou:1) Nastavil jsem limit, že se má zobrazit dopravce od objednávky převyšující 10kg. Pokud tedy není objednávka vyšší jak 10kg, neměl by se zobrazit dopravce.2) Dopravce jsem zakázal, pokud je mimo limit.3) I když udělám objednávku s váhou 2kg, nabídne mi to dopravce, kterej je určenej pro objednávku nad 10kg.Tak se tedy ptám, kde je chyba a jak jí odstranit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Teď už neporadíš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Takže řešení, jedná se o bug, kterej se vyskytuje i ve verzi 1.2:classes/carrier.phpVe funkci:checkDeliveryPriceByWeightNajít: AND '.floatval($orderTotal).' < r.`delimiter2 Nahradit: AND '.floatval($totalWeight).' >= w.`delimiter1` Ten samý bug je i v PriceByPrice, řešení stejné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Ještě doplním, že je třeba mít zapnuto na serveru mod_rewrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Mám podobný problém, ale s nejnižší cenou, zkoušel jsem změny dle tvého návodu, ale něco dělám špatně. Mám nastavené cenové rozsahy, mimo rozsah zakázat dopravce, ale stejně mi to při objednávce např. za 50,-Kč nabídne Českou Poštu, ikdyž má rozsah od 300,-Kč, v příloze přikládám Carrier.php, kdyby někoho napadlo co to může být. Mám Prestu 1.1.0.5, předem dík Carrier.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Změnil si funkci: checkDeliveryPriceByPrice ???EDIT: Koukám že nezměnil, tak co se divíš.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 teď tam mámAND '.floatval($orderTotal).' < r.`delimiter2` Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 teď tam mámAND '.floatval($orderTotal).' < r.`delimiter2` Seš slepej, nebo úplně blbej? Tak to tam máš zřejmě špatně! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 takže když zadám AND '.floatval($orderTotal).' >= r.`delimiter1`, tak to funguje, ale místo toho přestanou fungovat pdf faktury (FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 takže když zadám AND '.floatval($orderTotal).' >= r.`delimiter1`, tak to funguje, ale místo toho přestanou fungovat pdf faktury (FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file) Sorry, ale už si vyčerpal i kredit nápovědy pro úplný blbce, takže ti postnu ještě jednou ten postup, dej si facku a navštiv očního lékaře.classes/carrier.phpVe funkci:checkDeliveryPriceByWeightNajít:AND '.floatval($orderTotal).' < r.`delimiter2 Nahradit: AND '.floatval($totalWeight).' >= w.`delimiter1` Ten samý bug je i v checkDeliveryPriceByPrice, řešení stejné!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 vždyť jsem použil AND '.floatval($orderTotal).' >= r.`delimiter1` (nápověda od tebe na an.foru) a funguje to, ale místo toho nejdou PDF faktury Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 místo "r" má být "w" a nejsem si jistej, že by to mělo ovlivňovat chod faktur, takže si tam něco zvojtil sám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Když dám w místo r v checkDeliveryPriceByPrice, tak mi to napíše: Litujeme, ale zboží Vám bohužel nemáme jak dopravit!, takže tam musím r, nic jiného jsem neměnil, když nahraju původní Carrier.php, tak jdou faktury, ale ne rozsahy dopravců Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Nech tam to "w" a dej odkaz na shop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts