otiz Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Mam problem pri automatickom odosielani mailov klientom o stave polozky. Napr. shiped, delivered. prichadzaju maily posahane asi takto:Je tam nainstalovany preklad do SK.vie mi s tim nekto helfnut? \r\n<html>\r\n<head>\r\n<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">\r\n<title>Platba bankovým prevodom pre obchod {shop_name}</title>\r\n</head>\r\n<body>\r\n Dobrý deň {firstname} {lastname}, Objednávka č. {id_order} Vaša objednávka bola úspešne vytvorená a prijatá. \r\n Objednávka bude expedovaná v čo najkratšom čase od prijatia platby. Pri objednávaní ste si vybrali spôsob platby bankovým prevodom. Vykonajte preto prosím platbu prevodom na účet: \r\n \r\n {bankwire_owner} \r\n \r\n {bankwire_details} \r\n \r\n Suma za objednávku: {total_paid} Túto objednávku si môžete prezrieť a vytlačiť faktúru v časti "Moje nákupy" vo svojom profile kliknutím na "Môj účet". Ďakujeme za váš nákup v obchode {shop_name}. {shop_name} je postavený na PrestaShop™ \r\n</body>\r\n</html>\r\n Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Mam problem pri automatickom odosielani mailov klientom o stave polozky. Napr. shiped, delivered. prichadzaju maily posahane asi takto:Je tam nainstalovany preklad do SK.vie mi s tim nekto helfnut?\r\n<html>\r\n<head>\r\n<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">\r\n<title>Platba bankovým prevodom pre obchod {shop_name}</title>\r\n</head>\r\n<body>\r\n Dobrý deň {firstname} {lastname}, Objednávka č. {id_order} Vaša objednávka bola úspešne vytvorená a prijatá. \r\n Objednávka bude expedovaná v čo najkratšom čase od prijatia platby. Pri objednávaní ste si vybrali spôsob platby bankovým prevodom. Vykonajte preto prosím platbu prevodom na účet: \r\n \r\n {bankwire_owner} \r\n \r\n {bankwire_details} \r\n \r\n Suma za objednávku: {total_paid} Túto objednávku si môžete prezrieť a vytlačiť faktúru v časti "Moje nákupy" vo svojom profile kliknutím na "Môj účet". Ďakujeme za váš nákup v obchode {shop_name}. {shop_name} je postavený na PrestaShop™ \r\n</body>\r\n</html>\r\n co zkusit zobrazit zpravu jako html (v nastaveni email. klienta)¨,nebo posilej jen jako txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
asconn Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Mám podobný problém.... Když mi z webu z odkazu kontaktujte nás někdo napíše, tak email vypadá stejně jak výše. V nastevení jsem vyzkoušel jak html, text, tak i nastavení přes smtp a problém s kódováním stále trvá.Kdo mě nasměruje správným směrem, tak u mě má panáka :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asconn Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Vyřešeno :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
otiz Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 ako si to vyriesil? podel sa predsa? lebo mne problem pretrvava,. a ostava mi jedine prelozit si Anglicke maily,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Řešíte pořád to co je zde popsáno mnohokrát! Nebuďte tak líný a projděte si fórum.Toto co popisujete dělá na 99,9 procent, soubor e-mailu který je ve jiném kódování než UTF-8, případně je úplně špatně napsán!najděte si češtinu od cvrkon jsou tam ke stažení české emaily a ty už snad zvládnete upravit i pro slovenštinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts