Jump to content
  • 0

Wyświetlanie wiadomości admina pod danym zamówieniem PS1.5

vendan

Question

Witam, mam taki oto problem :)

w Presta 1.4 mialem zamowienia w BO, wchodzilem na dane zamówenie i poniżej była opcja wyślij wiadomość (wyślij klientowi tak/nie). Wiadomość pojawiała się jako prywatna pod zamówieniem. Wykorzytywałem tę opcję do kontaktu z pozostałymi pracownikami - jaki jest etap realizcji danego zamówienie, co trzeba dodać jeszcze itp itd. Wtedy ktokolwiek by nie brał się za zamówienie widzi co po drodze się z nim dzieło i co ma z nim zrobić, czy wysłać już czy jeszcze czekać i co trzeba ew. dołożyć jeszcze.

W presta 1.5 w tym samym miejscu jna karcie zamówienia jest takze opcja wyślij wiadomość, ale nie pokazuje się ona wprost na karcie zamówienia (na dole) jak w ps 1.4 tylko (z tego co ja wiem) trzeba nacisnąć guzik żeby przejść 'Kliknij tutaj aby zobaczyć wszystkie wiadomoścmoci' do listy wiadomości, nie wiem jak powiżanej z danym zamówieniem. W tym wypadku nie ma żadnego znaku w ogóle że jakiś komentarz/wiadomość był. Trzeba by wchodzć dopiero w te wiadomości i szukać czy przypadkiem do tego zamówienia ktoś czegoś nie napisał. Strasznie niefunkcjonalne (dla mnie) w tej formie.

W związku z tym zapytuje czy idzie jakoś zrobić żeby powrócić do funkcjonalnoći z PS 1.4 ( żeby zapisywało te prywatne wiadomości od razu pod zamówieniem) lub czy jest jakiś moduł ktory pozwala dodawać komentarze admina do zamówienia konkretnego ?

pozdrawiam

3 answers to this question

Recommended Posts