MrLawrence87 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Witam potrzebuję pomocy jak podłączyć linki do już gotowych animowanych przycisków na stronie głównej do facebooka i twittera? Sprawa dotyczy tematu leo converse. Będę zobowiązany za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 pamiętam, że już o to pytałeś. łatwiej by było gdybyś podobał link do sklepu + informacje z jakiego modułu korzystasz bez tych informacji "w ciemno" nikt nie powie co trzeba zmienić, szczególnie, jeżeli nigdy z tym szablonem nie miał do czynienia jak ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrLawrence87 Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 pamiętam, że już o to pytałeś. łatwiej by było gdybyś podobał link do sklepu + informacje z jakiego modułu korzystasz bez tych informacji "w ciemno" nikt nie powie co trzeba zmienić, szczególnie, jeżeli nigdy z tym szablonem nie miał do czynienia jak ja www.kolorowa-szafa.pl a moduł który to zawiera to Lof advance stopka (w polskim tłumaczeniu) tylko że w tym module można jedynie skonfigurować które z ikonek mają się wyśwetlać:/ a linków do fanpage'ów podać nie można:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrLawrence87 Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 www.kolorowa-szafa.pl a moduł który to zawiera to Lof advance stopka (w polskim tłumaczeniu) tylko że w tym module można jedynie skonfigurować które z ikonek mają się wyśwetlać:/ a linków do fanpage'ów podać nie można:( A pytam raz jeszcze bo rozbiłem tamte trzy tematy na dwa posty żeby nie zawalać toną pytań w jednym poście a z jednym metodą prób i błędów sobie poradziłem:) Będę wdzięczny za pomoc w dwóch pozostałych:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 z tego co widzę (aktualnie sprawdzam moduł) jest tam edytor tinymce w którym można dodać tyle ile się chce lnków: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrLawrence87 Posted October 27, 2013 Author Share Posted October 27, 2013 z tego co widzę (aktualnie sprawdzam moduł) jest tam edytor tinymce w którym można dodać tyle ile się chce lnków: już próbowałem, podpinałem pod tekst w powyższym edytorze odpowiednie linki ale nie działa:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 27, 2013 Share Posted October 27, 2013 nie wiem dokładnie w jaki sposób te linki są dodane, z tego co widzę, są one częścią lof advanced footer więc tam musisz szukać rozwiązania. jakie masz zdefiniowane bloki w tym module? wszystko zależy od tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts