MammothtankPL Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Jak w temacie, moim kurierem będzie docelowo Siódemka, czy ktoś mi może wyjaśnić jak mam ustawić kwoty za wysyłkę danego produktu bo walczę już z tym cały dzień i nie mogę sobie poradzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
presta4you.com Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Jeżeli chodzi o koszty wysyłki to poniżej wklejam pierwszy link z google: http://themes.pl/pl/content/8-ustawienie-wysylki Dodatkowo w zakładce 'dostawa' w każdym produkcie możesz ustalić dodatkowy koszt dostawy dla każdego produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 (edited) Zatrzymałem się na zakresie wag cały czas pokazuje mi się że pole limit jest nieprawidłowe o co chodzi? Ok zamiast przecinka ma być kropka ogarnięte dzięki Edited October 28, 2013 by MammothtankPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Wygląda na to, że presta nie sumuje mi wagi mam koszt przesyłki uzależniony od wagi wstawiam 5 produktów po 2 kg wychodzi że powinno być 10 kg przesyłka od 5 kilogramów powinna kosztować u mnie 16 zł natomiast mi wychodzi cały czas przesyłka za 14,50 czyli do 5 kg. gdzie może być błąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts