Aniajulia Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Witajcie, Chciałabym zmienić sposób wyświetlania zdjęć dla danego produktu. W tym momencie mam trzy małe zdjęcia obok siebie a chciałabym, żeby jedno z nich wyświetlało się duże w lewym górnym rogu strony produktu wystawionego. W tej chwili wygląda to tak jak w załączeniu Jaki moduł jest za to odpowiedzialny i jak to zmienić. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 za to nie odpowiada moduł tylko theme, w tym celu nalezy zmodyfikować plik product.tpl oraz przypisane mu style css (wszystko w katalogu z theme z którego korzystasz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted October 25, 2013 Author Share Posted October 25, 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedź, udało mi się to zmienić. A proszę jeszcze o informacje: Pod zdjęciem mam moduł: "inne produkty z kategorii" a poniżej dopiero opis produktu. Jak zamienić miejscami te dwa moduły? Tak, zeby pod zdjęciem był zaraz opis produktu a dopiero potem "inne produkty z kategorii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 w tym przypadku trzeba przerobić kolejny raz product.tpl masz tam taki kod: {if isset($HOOK_PRODUCT_FOOTER) && $HOOK_PRODUCT_FOOTER}{$HOOK_PRODUCT_FOOTER}{/if} przenieś go na sam koniec pliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 (edited) Działa. Bardzo dziękuje za pomoc! Edited October 28, 2013 by Aniajulia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 No i pojawiło sie kolejne zagadnienie. Otóż: Chciałabym usunać dwa paski położone po prawej stronie produktu, oznaczone na załączonym jpg, a na to miejsce wstawić pełny opis produktu. Domyślam się, że znowu należałoby zajrzeć do pliku product.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 tak, zmian trzeba dokonać w pliku product.tpl chodzi znajdziesz tam kod podobny do: <hr>możesz dodać mój adres ip do ekardigan? podałbym wówczas konkretny kod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted October 30, 2013 Author Share Posted October 30, 2013 (edited) Odblokuje cały sklep na chwilę w takim razie:) Odblokowany Edited October 30, 2013 by Aniajulia (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 dodaj takie style: #product_comments_block_extra, #pb-left-column .bordercolor {border:none!important;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 Baaardzo dziękuje! Chciałabym jeszcze zmienić dwie rzeczy: 1) Chciałabym żeby nad ceną była dodana jedna linijka, gdzie mogłabym wprowadzić cechę produktu. Czy produkt jest nowy czy używany: Prawie mi się to udało, ale niestety wysypywała mi się całe ułożenie strony. Zapewne w product-list 2) chciałabym żeby po przecenie produktu stara cena była przekreślona i obok pojawiała się nowa. W tym momencie jest widoczne jak się wejdzie w produkt, a jak chciałabym żeby było to widoczne już na liście produktu. W poźnienjszym czasie chciałabym rónież aby dodawały się oznaczenia w rogu zdjęcia produktu na liście. Nowy produkt, przecene. Bardzo prosze o podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniajulia Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 I jeszcze jedno pytanie, gdzie powinnam dodać ten styl? #product_comments_block_extra, #pb-left-column .bordercolor {border:none!important;} Próbowałam już parę razy, ale niestety nie działa:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpakers Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 mam pytanie dotyczące zdjęć. jak można zrobić coś takiego żeby po kliknięciu w miniaturki zdjęć pod dużym zdjęciem nie otwierało się wyskakujące okienko ze zdjęciem? chce żeby tylko po najechaniu na zdjęcie myszką głowne zdjęcie się zmieniło i tyle. wyskakujące okienko powinno się pokazywać tylko jak kliknę duże zdjęcie. da się tak zrobić. proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts