remusPL Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 (edited) Witam wszystkich, podczas importu kombinacji z pliku CSV wyrzuca mi błąd 404. Istotny jest fakt, iż nie dzieje się tak przy małych plikach (np. do 100 kombinacji). Problem pojawia się już przy 200 kombinacjach w 1 pliku, ja chcę ładować powyżej 30.000 kombinacji w jednym produkcie. Efekt jest taki, że ładuje się tylko część z kombinacji. Dodam, że przy ładowaniu 30.000 kombinacji problem pojawia się już przy załadowywaniu pliku (przed importem) - tzn. raz ładuje dobrze, czasem wywala 404 już na tym etapie. Podejrzewam, że problem leży gdzieś w ustawieniach (maksymalnego czasu, rozmiaru bazy lub ilości wierszy) - czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki lub informację, gdzie szukać ustawień dotyczących ograniczeń przy ładowaniu pliku CSV. Strona z załadowanym plikiem: torby bawełniane Jak widać, nie ładują się gramatury, wszystkie wymiary, kolory, uchwyty. Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich. Edited October 24, 2013 by remusPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts