justdanek Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Witam. Chciałbym aby w momencie kiedy mój moduł stworzy dany produkt dodawał również odpowiedni obrazek, który będzie widoczny od strony klienta, w momencie kiedy wejdzie się na dany produkt. Jakieś wskazówki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 w jaki sposób Twój moduł tworzy produkty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
justdanek Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Poprzez formularz dodaje produkt do bazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Czy jest sens wymyślać koło od nowa, skoro ciężko sobie wyobrazić lepszy " formularz " do dodawania produktu, który jest standardowo w Prestashop? Może rozwiń myśl, a wówczas np. ja zrozumiem o co Ci tak naprawdę chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justdanek Posted October 26, 2013 Author Share Posted October 26, 2013 Może rzeczywiście się nie wyraziłem zbyt jasno dlatego nie zrozumiałeś Mianowicie, to klient tworzy nowy produkt przez wybór odpowiednich pól formularza. Taki produkt zapisywany jest w bazie danych, wszystkie potrzebne dane potrafię już zapisać w bazie (nazwa, wymiary, kategoria, cena, etc. ) z wyjątkiem zdjęcia. Mój pomysł jest taki, że dla każdej kategorii produktów mam przygotowaną grafikę. Chciałbym jej użyć w momencie kiedy klient zdecyduje się na stworzony przez siebie produkt po przeanalizowaniu ceny wyliczonej przez kalkulator. Nie wiem czy taki formularz jest już dostępny w prescie, ale jeśli tak to proszę o wskazanie gdzie mam szukać bo jak widać jestem początkujący Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts