boomer Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Chtěl bych se zeptat zda je možné v shopu seřadit kategorie jinak než abecedně? Nemůžu přijít na to jak to udělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 co třeba je očíslovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 To me napadlo, ale radsi bych sel jinudy...mohli by do dalsi verze vlozit funci sipecky....posunout nahoru a dolu jako je to u VM a dalsich systemu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizo Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 cislovanim sa da dosiahnut to co potrebujete. ak zadate nazov kategorie napr 01.BETA, dalsiu 02.ALFA, prva sa vam zobrazi BETA, druha ALFAedit:zabudol som dodat, samozrejme ze tie cisla zobrazene v menu nebudu, iba nazov kategorie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted September 17, 2009 Author Share Posted September 17, 2009 Dekuju za rady, chapu to. Jen bych to rád bez těch čísel a někde to srovnal tak jak já potřebuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Někde na to řazení kategorií, resp. názvů kategorie byl modul zpracovaný pro menu. Nevím kde jsem to už viděl, já používám také to číslování, napozicuješ si položku kategorie tak jak potřebujuš. Původní modul pro řazení v menu se mi zdál poněkud nedotažen do svého cíle, kouknu jestli to nemám někde na disku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Děkuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 cislovanim sa da dosiahnut to co potrebujete. ak zadate nazov kategorie napr 01.BETA, dalsiu 02.ALFA, prva sa vam zobrazi BETA, druha ALFAedit:zabudol som dodat, samozrejme ze tie cisla zobrazene v menu nebudu, iba nazov kategorie.... tak proc to nepouzijes? to pred teckou se nezobrazi...01.zzz = zzz02.aaa = aaa na webu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Pouzil jsem to:) dík za tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Pokročilý modul blockcategories včetně váhy kategorií nabízíme na http://www.broucek-a-beruska.cz/moduly-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Pokročilý modul blockcategories včetně váhy kategorií nabízíme na http://www.broucek-a-beruska.cz/moduly-prestashop/ Zajímavé,každopádně něco se bude hodit. Ovšem řazení dle váhy, resp. číselné posloupnosti lze vyřešit i jinak. Sepíšu podrobný návod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Zajímavé,každopádně něco se bude hodit. Ovšem řazení dle váhy, resp. číselné posloupnosti lze vyřešit i jinak. Sepíšu podrobný návod... Na jine reseni jsem zvedav, ackoliv si prozatim nemyslim, ze by bylo neco lepsiho a efektivnejsiho jak samostatny zapis vahy do tabulky kategorii - jednoduche, efektivni, v ramci modulu, ktery zaridi vsechny upravy. Reseni musi byt totiz i aplikovatelne na jiz naplneny shop + nesmi menit nazvy a idecka kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts