sympatic Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 Witam, Mam małe pytanko, który fragment kodu odpowiada za minimalną kwotę zamówienia, chodzi mi o dopisanie jednego słowa "netto", mianowicie: "Błąd: minimalna kwota Twojego zamówienia to .... zł netto" Pytam gdyż sklep uzależnia minimalną wartość zamówienia właśnie od wartości netto i pojawiają się przez to niezgodności. Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tyszek Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 W tłumaczeniach sklepu tego nie ma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gdv Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Podbijam temat, bo też mam problem z tą frazą. Wszystkie teksty mam przetłumaczone w sklepie, ale ta pozycja na stronie jest po angielsku. W tłumaczeniach jest dodany polski tekst, ale nie jest rozpoznawany. Gdzie go szukać? P.S Też chcę dodać frazę netto przy okazji, bo minimalna kwota jest domyślnie netto. Chyba, że ktoś mi podpowie jak zmienić ją na domyślną kwotę brutto?? Byłoby to zdecydowanie lepsze rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sympatic Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 (edited) Ok, znalazłem. Katalog: translations/pl/errors.php I tam można śmiało dopisać :-) Edited October 25, 2014 by sympatic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sympatic
Witam,
Mam małe pytanko, który fragment kodu odpowiada za minimalną kwotę zamówienia, chodzi mi o dopisanie jednego słowa "netto", mianowicie:
"Błąd: minimalna kwota Twojego zamówienia to .... zł netto"
Pytam gdyż sklep uzależnia minimalną wartość zamówienia właśnie od wartości netto i pojawiają się przez to niezgodności.
Z góry dzięki za odpowiedź.
3 answers to this question
Recommended Posts