djmila Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 existuje modul pro platbu na fakturu ale pouze pro zákazníky který mají tuto platbu schválenou . obraceně neplatič faktur by mohl dále nakupovat ale pouze za hotové do zaplacení . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Jebavý Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 vytvor dalsi skupinu pro zakazniky, ktere nastavis pouze platbu predem, do takove skupiny pak dej neplatice faktur Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Jasne , autorizace modulu , diky za popostrceni ... tim je toto vyreseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 (edited) Zdravím, také řeším jak udělat jen platbu fakturou. Ovšem rada mě nějak dobře netrkla jak předchůdce. Jsem asi větší lama. Co přesně mám udělat? Dám skupina zákazníku/založím nový zákazníky(např. platba fakturou), kde v úpravě modulů neautorizuji modul platba v hotovosti. Tak a tím jsem skončil. Jak mám nastavit aby se tam byli "neplatiči faktur" Díky za radu. Edited November 20, 2013 by milderaser (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 Lze to udělat jednoduše. Stáhnout modul Platba na fakturu se splatností, následně modul aktivovat pouze pro danou skupinu, kterou si vytvoříš, nazveme jí Faktura. Potom registrovaného zákazníka nastavit do skupiny Faktura a již se mu zobrazí možnost této platby. Jednoduché a účinné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts