mblk Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Dobrý den,mám udělaný vzorový produkt kde mám jednu skupinu (barva) a u něj 2 atributy (červený, černý). Pokud udělám objednávku, tak mi to tam stále hází bez ohledu default výběr (tj. černý).používám verzi 1.2.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mblk Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Upgrade na 1.2.4 a znovu vytvoření variací tomu pomohl. Už to funguje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopecek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Upgrade na 1.2.4 a znovu vytvoření variací tomu pomohl. Už to funguje! Ako si to vyriešil, ja mam 1.2.4 ale tiež my to robí. Napr. Mam farbu: BLACK a k nej velkosti S,M,L,XL. Pri výbere príklad Black - XL my na objednávke hodí iba Black - S ( pravdepodobne predefinovaná kombinácia) Ako a čo mám presne urobiť pleasethx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopecek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 No už som vyskúšal všetko.. Mne to hadze stale predefinovanú kombináciu... Please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Já mám podobný problém.:Zde: http://www.rajrozkose.cz/bdsm-roubiky/4722-roubik-tantus-beginner-ball-gag-cerveny.html Mám parametr velikost (jen pro příklad). Když vyberu velikost a dám Přidat do košíku tak se mi tam přidaj všechny velikosti najednou.Navíc když tam ty atributy přidám dva (např. ještě barvu) ta to bere v potaz jen ten který jsem navolil jako poslední a ten druhý to ignoruje.Už jsem z toho v beznaději, nevíte prosííííím někdo co s tím? Upgradovat celý shop nemůžu, protože tam mám stovku drobných úprav, ale nějaké konkrétní scripty upgradnout není problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Někdo to má blbě nastavenýýýý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 No děkuji. :-) Jsem rád za to zjištění, ale k ničemu mi to není, když nevím kde a jak to spravit???? Prosííím o pomoc. Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Dělá ti to i last release 1.2.5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Já mám verzi 1.2.2 a na novější zkusit to nemám kde. Aktualizovat celou Prestu nemohu. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Proč bys nemohl? nainstaluj si 1.2.5 a exportni si DB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Jak jsem již psal. Na RajRozkose.cz mám v aktuální prestě "768" více či méně pokročilých úprav ve strukturách, navíc i pozměněnou DB z mnoha důvodů..... Setkal se prosím někdo s problémem atributů, který popisuju a ví jak to řešit?Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Jen tak mimochodem, když si přidával atributy, dělal si to takto:Vybrat skupinuVybrat 1 atributPřidat atributUložit kombinaciNebo:Vybrat skupinuPostupně vybrat a přidat všechny atributy ve skupiněUložit kombinaciViz.http://www.prestashop.com/wiki/Attributes_and_Attribute_Groups/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudytor Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Jen tak mimochodem, když si přidával atributy, dělal si to takto:Vybrat skupinuVybrat 1 atributPřidat atributUložit kombinaciNebo:Vybrat skupinuPostupně vybrat a přidat všechny atributy ve skupiněUložit kombinaciViz.http://www.prestashop.com/wiki/Attributes_and_Attribute_Groups/ Tak jsem myslel, že mám BUG v Prestě a naštěstí to byl jenom BUG v mé mozkovně. To jsem si oddechl. Jakcrabbit díky, díky!!Tan návod v EN co jsi sem hodil mě zachránil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 npTakže jsem to tím prvním postem trefil, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Tak připadám si natvrdle...dělám to krok po kroku přesně podle návodunastavím atributy tak (aspoň si myslím tedy) jak mají být : http://www.tekk.lagin.org/chyba/atributy.jpgkdyž pak při objednávce chci dát řekněme tuto kombinaci: http://www.tekk.lagin.org/chyba/obednavka.jpgtak pak mi tam stejnak skočí ten standartní atribut : http://www.tekk.lagin.org/chyba/potvrzeni.jpgVyužívám: Version 1.2.2.0 budu nejšťastnější když mi někdo pomůže:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Hoď url na shop, nebo mi pošli PM a můžem to pořešit.... BTW: Doporučuji upgrade na 1.2.5, jak někdo psal v prvním postu, zřejmě tam je bug... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Tak to tu pročítám a mám stejný problém. Zkusil jsem upgradovat prestu na 1.2.5, smazat kombinace a udělat je znova a problém stále zůstává. I přes to, že dodržuju postup dle anglického článku.Nemáte ještě nějakou radu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Zkus to znova přes atribut generátor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Zkus to znova přes atribut generátor... Ani přes ten generátor se mi to nedaří. Je tam ale rozdíl oproti předchozí verzi, že po přidání do košíku to přiřadí správnou fotku. Můžeš se podívat tady http://obchodsdarky-cz.web4u.cz/12-kaslajici-popelnik.html vždycky když vyberu černou, tak se zvolí defaultní bílá.Ještě je v téhle verzi nové to, že po výběru barvy se objeví - "Informujte mě, až bude k dispozici", přitom mám u bílé i černé verze 10 ks na skladě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pošli mi v PM login, mrknu se na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pošli mi v PM login, mrknu se na to... Poslal jsem ti PM, jen nevim, jestli se odeslala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pošli mi v PM login, mrknu se na to... Poslal jsem ti PM, jen nevim, jestli se odeslala Jj, dávno jsem ti to opravil a napsal rozluštění Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis-s Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pošli mi v PM login, mrknu se na to... Poslal jsem ti PM, jen nevim, jestli se odeslala Jj, dávno jsem ti to opravil a napsal rozluštění Díky moc za pomoc, to by mě opravdu nenapadlo. Pro ostatní to bylo zaputou kompatibilitou šablon pro verzi 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts