Mircea Dan Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Buna ziua, Folosesc PrestaShop™ 1.5.6.0 si am nevoie de ajutor pentru a configura pretul produselor. Mai exact cand un vizitator intra pe magazin preturile apar fara TVA iar daca se logheaza apar cu TVA inclus. Eu vreau ca preturile sa apara peste tot cu TVA inclus iar cosul de cuparaturi sa imi apara TVA-ul in sectiunea aferenta.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 uitate atent in BO si le vei gasi pe toate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Dan Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Ce reprezinta BO (p.s. am cautat pe internet dar nu prea mi-am dat seama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 BO=back office adica spatiul de administrare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mircea Dan Posted October 16, 2013 Author Share Posted October 16, 2013 Multumesc pentru informatie doar caci am incercat atat setarile blocului Localizare cat si Reguli de pret, Preferinte,Module si nu prea reusesc sa imi dau seama unde ar trebui sa fie setarea de care am nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 te duci la customers/grup/acolo setezi ca vizitatorul sa vada cu tva si la localization/taxes in partea de jos acolo bifezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts