dees043 Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Witam , Poszukuje modułu który połaczy mi odbiór osobisty razem z wyborem lokalizacji. Mam 3 punkty . Chcialbym aby klient dokonujac zakupu i przy wyborze odbioru osobistego mógł wybrać lokalizacje z 3 dostepnych. Ktoś moze nakierowac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 a stworzenie trzech odbiorów osobistych, tj. każdy inna lokalizacja. np: - obiór osobisty - punkt odbioru 1 kraków, długa 20 - obiór osobisty - punkt odbioru 2 kraków, polna 12 - obiór osobisty - punkt odbioru 3 kraków, krzywa 15 to jest zdecydowanie łatwiejsze niż modyfikacja modułów / kontrolerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
dees043 Posted October 22, 2013 Author Share Posted October 22, 2013 (edited) Okej tak zrobie. Dzieki Mam jeszcze pytanie w którym miejscu mogę zmienić tekst z odbioru osobositego " Najlepsza cena i szybkość " Acha i jeszcze jedna rzecz. Ustawiłem w panelu 3 opcje dostawy (odbior osobisty, jednak wyswietla mi sie tylko dwie ... Edited October 22, 2013 by dees043 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaShark Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Okej tak zrobie. Dzieki Mam jeszcze pytanie w którym miejscu mogę zmienić tekst z odbioru osobositego " Najlepsza cena i szybkość " Acha i jeszcze jedna rzecz. Ustawiłem w panelu 3 opcje dostawy (odbior osobisty, jednak wyswietla mi sie tylko dwie ... Witaj Zatem aby zmienić tekst Najlepsza cena i szybkość 1) Lokalizacja > Tłumaczenia 2) Modyfikuj tłumaczenia - > Tłumaczenie stron sklepu i klikasz w polską flagę 3) Rozwijasz wszystkie pola. 4) CTRL+F i wklejasz Najlepsza cena i szybkość albo szukasz pozycji order-carrier 5) Zmieniasz Najlepsza cena i szybkość na Oszałamiająca szybkość i zapisujesz Co do braku opcji dostaw to czy masz włączone zaawansowane zarządzanie magazynem? Jeśli tak to idź do Na magazynie > Magazyny i wybierz swój magazyn do edycji na dole masz Sposób dostawy i listę zaznaczonych lub też nie opcji dostaw. Trzymając CTRL wyklikujesz wszystkie i zapisujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dees043 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Dzięki .! Co do braku opcji dostaw to czy masz włączone zaawansowane zarządzanie magazynem? Jeśli tak to idź do Na magazynie > Magazyny i wybierz swój magazyn do edycji na dole masz Sposób dostawy i listę zaznaczonych lub też nie opcji dostaw. Trzymając CTRL wyklikujesz wszystkie i zapisujesz. A jeśli nie mam włączonego zaawansowanego zarządzania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaShark Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Dzięki .! A jeśli nie mam włączonego zaawansowanego zarządzania ? No to szukamy rozwiązania również w innych tematach. Bo zaczęło to stanowić dość frustrujący problem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaShark Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Jaka wersja PS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dees043 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 PrestaShop™ 1.5.5.0 W ustawieniach Wysyłka -> sposób dostawy mam wszystkie ustawione identycznie tylko tresc zmieniona. I 2 opcje sa dostepne a trzeciej nie widac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaShark Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Czy jest dobrze skonfigurowane i strefy są zaznaczone ptaszkami?? http://www.prestashop.com/forums/topic/283837-nie-ma-przewo%C5%BAnik%C3%B3w-kt%C3%B3rzy-dostarczaj%C4%85-pod-adres-wybrany-przez-ciebie/?view=findpost&p=1429434 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dees043 Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Ok. Banalny problem. Uciekł mi jeden ptaszek Wszystko działa pięknie. Dziękuje za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts