fahren Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Salut, As vrea sa stiu daca a facut cineva un modul pentru implementarea facila a platii prin epayment.ro .Daca daca , de unde l-as putea lua, cumpara. Daca niciuna din variante nu este valabila m-ar interesa crearea modului la comanda .Este cineva printre voi capabil ?Daca da astept pm cu ofertele voastre. Multam Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Este vorba de vreunul din pachetele de aici?In cat timp iti trebuie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fahren Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Daca nu ma insel e vb de primul pachet. Nu ma grabesc in ceea ce priveste timpul ... Estimeaza un pret si un timp si discutam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandumit Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 din pagina aceea : Comision pe tranzactie Visa/MasterCard 4.5% + 15 EUR/luna sau 6% .PAypal care este deja existent e mai ieftin 3% fara taxe lunare. Desi are alte probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 foarte scumpi cei de la epayment... vezi la edomenii transzilla - e mai ieftin dar nu stiu ce-i de capul lor - nu am lucrat cu ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts