karelzemek Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Přihlásím se jako zákazník a dostanu se do správy mého účtu. Po kliknutí na home se dostanu na index, ale vyskočí mi hláška "Špatný token", a jsem opět nepřihlášený... Musím stránku aktualizovat a pak je to ok. Co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Jaká verze Prestashopu? Je to čistá instalace, nebo upgrade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Je to čistá instalace a jedná se o verzi 1.2.0.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Je to čistá instalace a jedná se o verzi 1.2.0.8 1.2.0.8 je ještě jedna z testovacích verzí - doporučil bych zálohovat a upgradovat na verzi 1.2.4.0, popř. pokud je to ještě nová čistá instalace bez toho, aniž bys tam hodně upravoval, doporučil bych rovnou celé smazat a nainstalovat nejnovější verzi a zkusit, jestli to pomůže...Popř. se dají v administaci, v nastavení, tokeny vypnout (položka "Zvýšit bezpečnost obchodu"), ale to bych davál až jako poslední možnost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kocour Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Ještě mě napadá, že by mohl být problém ve tvém prohlížeči, kdy se nezesynchronizovaly cookies, takže bych doporučil vyzkoušet, zda to chybuje i v jiném prohlížeči, nejlépe v portable verzi jiného prohlížeče (Opera, Firefox, IE Collection), popř. ve všech a pokud nechybuje, pak často pomůže smazání cookies a dočasné paměti ve tvém prohlížeči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts