d.crysty23 Posted October 10, 2013 Share Posted October 10, 2013 Pe site-ul www.lifesator.com am descoperit un modul foarte interesant in partea dreapta sus. Stie cineva ce modul este?cum se numeste si care este pozitia in care a fost publicat? Imi cer scuze daca intrebarea esta una banala,mentionez ca sunt incepator in Prestashop,lucrez doar de cateva zile. Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 La momentul cand a instalat presta a activat 2 limbi (engleza / italiana). Este: BLOCKLANGUAGES. Cauta-l in back-office la module. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.crysty23 Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 Asa este...am aflat aseara tarziu Daca mai vreau sa adaug alte limbi mai pot sau chestia asta o alegi doar la instalarea cms-ului? Am incercat sa introduc si limba romana si am completat in meniul languages coordonatele limbii romane insa nu se traduc elementele site-ului. Multumesc pt raspuns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLucas Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 (edited) Asa este...am aflat aseara tarziu Daca mai vreau sa adaug alte limbi mai pot sau chestia asta o alegi doar la instalarea cms-ului? Am incercat sa introduc si limba romana si am completat in meniul languages coordonatele limbii romane insa nu se traduc elementele site-ului. Multumesc pt raspuns! TOOLS -> TRANSLATION .... Dă ADD la limba română sau fă import la limba română. Si dă și ENABLE la limbă că altfel logic că nu o arată: back office --> localization --> languages Edited October 11, 2013 by DarkLucas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts