Jump to content
  • 0

Zamówienia - brak

lovelas

Question

Witam, mam taki problem, w panelu (1.5.4.1) po kliknięciu w zamówienia pusta strona (panel znika) (brak zamówień, nie mam żadnych danych o złożonych wcześniej zamówieniach). Sprawdziłem dalej i Klient nie ma danych po zalogowaniu się do swoich zamówień i nie mam możliwości złożenia zamówienia (tzn. cały proces jest OK, ale na końcu przy potwierdzeniu zamówienia nic się nie dzieje. Stało się to wczoraj i nie bardzo wiem gdzie szukać przyczyny: czy uszkodzony jest jakiś moduł czy baza danych jak to ugryźć?

Edited by lantrado (see edit history)

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Dzięki sprawdzę i dam znać, tylko teraz robię kopię zapasową  z serwera i nie mam jak.

OK coś takiego:

Fatal error: Call to undefined method Order::getCurrentOrderState() in / on line 248

• 0

no to mamy fatal error, to własnie ten błąd odpowiedzialny jest za nie wyświetlanie się treści stron.

Twój sklep był aktualizowany?

Nie aktualizowałem sklepu, ale mam takie plany. Sklep mam w wersji 1.5.4.1 od samego początku. Sklep działa dobrze oprócz zamówień (w panelu jak i na stronie).

Instalowałem i konfigurowałem moduł PayPal i moduł DHL.

• 0

Mam pytanie czy aktualizacja może rozwiązać ten problem, skoro nie ma żadnych innych propozycji?

Zrobiłem aktualizację  do najnowszej wersji, wszystkie zamówienia mam z powrotem (super). Co do strony po aktualizacji jest tak jak było, czyli też super. I tym sposobem mam najnowszą wersję :) Pozdrawiam.

• 0

Witam, niestandardowych modułów : Slider nowych produktów (v1.01), Lof Featured Products i Lof New Products .

Co do aktualizacji to wyszło parę problemów z kolorem czy wielkością czcionki ale na szybko poprawiłem. Ogólnie nie było problemu i mam to już z głowy. Resztę zobaczę w "praniu" ale wszystko jest raczej pozytywnie. Pozdrawiam Cię i dzięki.